Tieten kneden gangbang nederland

tieten kneden gangbang nederland

...

Sex in makkum hete lesbiennes
tieten kneden gangbang nederland

...


De minuten die voorbij gingen leken uren te duren. Toen kwamen de twee mannen en Maurice weer binnen. Alles bij elkaar nog geen Uit zijn bankdocumentatie blijkt dat hij eigenlijk maar een arme sloeber is. De auto’s en alle luxe die we hier zien zijn bij elkaar geleend. Hij is eigenlijk geen stuiver waard. Je gaat elke stuiver die ik kwijt ben geraakt voor me terug verdienen, met rente erbij. Heb je hier een camera? Ik was bang dat ze Maurice iets zouden aandoen en vertelde ze dus meteen in welke kast ze moesten kijken.

Een van de mannen liep naar de betreffende kast en kwam terug met onze digitale foto en videocamera. Ondertussen bonden de andere mannen Maurice vast aan 1 van de stoelen.

Vervolgens volgde er een hele reeks commando’s over poses die ik moest aannemen voor de twee mannen die de camera’s bediende. In het begin weigerde ik gevolg te geven aan de opdrachten, maar dit had tot gevolg dat Maurice harde klappen kreeg. Ik besloot daarom om maar te gehoorzamen, en zo eindigde ik dus na een kwartier mezelf vingerend op de bank, nog slechts gehuld in mijn naaldhakken en met mijn slipje opzij geschoven.

We gaan dit via de mail aan onze vaste klanten verzenden, en dan weet ik zeker dat er morgenavond voldoende belangstelling in onze club voor je zal zijn. Het is niet vaak dat we zulk mooi vers neukvlees in onze hoerenkast hebben. Afhankelijk van hoeveel die eikel van een vent van je terug verdient voor me zal je zeker het komende jaar voor mij werken in mijn sexclub “the Pleasure Dome”, dus ik hoop dat je van een stevige wip houdt”.

De beide mannen deden de camera’s uit en leken aanstalten te maken weg te gaan. Zou dit drama dan eindelijk voorbij zijn, misschien waren het maar loze dreigementen. De leider trok me met mijn hoofd over de rugleuning van de bank heen. Hij ramde zijn pik in mijn mond. Ondertussen stonden drie van de mannen achter mij. Ik voelde hun handen langs mijn benen en billen glijden, en niet lang daarna voelde ik de eerste vingers mijn kutje in glijden.

En ook mijn kontgaatje was niet heilig voor ze. De vierde man zat half naast en onder me op de bank en speelde met mijn tieten en sabbelde aan mijn tepels terwijl hij zichzelf langzaam aftrok. Hij was niet zo groot geschapen, dus het was op zich makkelijk te verdragen.

Hij hield mijn hoofd stevig beet met zijn beide handen, dus ik kon niet achter me kijken wat er daar gebeurde. De in een condoom gehulde eikel die zich tussen mijn schaamlippen door naar binnen wilde persen kwam voor mij dan ook onverwacht, hoewel ik anderzijds natuurlijk wist dat elk van de mannen me minimaal èèn beurt zouden geven.

Ze hadden mijn vagina al flink voorbewerkt met hun vingers, en niet zonder effect. Hoewel ik het probeerde tegen te gaan was ik namelijk toch behoorlijk nat geworden.

Dus mijn poging om mijn kutje dicht te knijpen en die penis buiten te houden had totaal geen succes. Ondanks het feit dat dit echt een pik van fors formaat was schoof de dikke kloppende eikel soepel naar binnen.

In langzame stoten drong hij steeds dieper mijn neukgrotje binnen. Ik kon het niet zien, maar ik voelde dat deze lul groter was dan enige lul die me eerder geneukt had.

Eindelijk voelde ik zijn ballen tegen mijn onderlichaam aankletsen. Toen voerde hij het tempo op. In steeds hoger tempo trok hij zijn neukstaaf bijna uit mijn kut terug om hem er vervolgens helemaal tot aan de wortel weer in te rammen. En als afwisseling daarop trok hij zijn lul bijna helemaal terug om hem vervolgens met zijn hand zo te sturen dat zijn dikke eikel heerlijk over mijn G-spot schuurde.

Ik voelde hoe mijn onderbuik hard werd als voorbode van een naderend orgasme. Ik krijg altijd tamelijk heftige orgasmes, iets wat Maurice altijd erg opwond, maar nu zou hij het waarschijnlijk een stuk minder vinden. De man achter me was zijn lul weer diep in mijn spleet aan het rammen en ik kon een orgasme bedwingen, maar toen hij zijn lul weer terug trok om met de top van zijn dikke lange neukstaaf mijn G-spot te stimuleren hield ik het niet meer.

Mijn kreunen werd enigszins gedempt door de pik in mijn mond, maar vanwege het verkrampte trekken van mijn lichaam en vanwege de golf geil die langs mijn dijen omlaag stroomde was het voor iedereen duidelijk dat ik een heftig orgasme had gekregen. De man die mijn mond neukte raakte blijkbaar extra opgewonden door mijn klaarkomen, want nadat hij Maurice zo had beledigd kon hij niets anders meer uitbrengen dan diep gegrom, en enkele seconden later voelde ik hoe hij zijn zaad diep in mijn keel spoot.

Ik kon niets anders doen dan het inslikken. Ook de vent die me neukte zat blijkbaar diep bij zijn hoogtepunt. Hij maakte nu nog maar hele snelle korte stootjes waarbij zijn ballen ritmisch tegen mijn kittelaar aan sloegen.

Plotseling trok hij zijn lul uit mijn schede. Ik keek snel achterom en zag hoe het condoom van zijn heerlijke berenlul afhaalde. Hij legde zijn lul in mijn bilspleet en kneep met beide handen mijn billen tegen elkaar. Toen begon hij stotende bewegingen te maken zodat hij zich als het ware met mijn billen aftrok. Het duurde slechts secondes voordat ik hem hard hoorde briesen en voelde hoe de klodders sperma op mijn rug landen.

De man die op de bank gezeten en met mijn tieten had gespeeld had zich inmiddels onder mij gemanoeuvreerd. Hij had een rubbertje om zijn lul gedaan en trok me nu met èèn hand om mijn heupen omlaag.

Met zijn andere hand manoeuvreerde hij zijn lul van gemiddeld formaat zodanig dat deze mijn kut ingleed. Enigszins vermoeid liet ik me er tot aan de wortel overheen zakken.

Na die eerdere megalul was deze doorsnee pik een koud kunstje. Veel rust kreeg ik echter niet, want vrijwel onmiddellijk voelde ik hoe een tweede pik zich duwend een weg door mijn bilspleet zocht, overduidelijk op zoek naar mijn kontgaatje om zich daar naar binnen te dringen.

Toen ik 18 was ben ik ooit eens met een al wat oudere man naar bed geweest. Hij wilde me ook anaal neuken, en ik wilde me niet aan stellen als een “klein meisje’, en dus liet ik hem zijn gang gaan. Zonder enig voorbereidend voorspel penetreerde hij me en het werd een heel pijnlijke ervaring. Sindsdien heb ik het nooit meer toegelaten, ondanks dat ik van vriendinnen hoorde dat het met de juiste vorm van voorbereiding een heerlijke vorm van sex kon zijn.

Ik geloofde er echter niet meer in en deed nu dus ook erg mijn best om deze pik buiten de deur te houden. Hij had de ingang gevonden, maar ik hield de deur zo strak mogelijk dicht.

Zijn forse eikel duwde tegen mijn sluitspier. Plotseling verscheen de vijfde man voor mijn neus. De aanblik van zijn pik schokte me. Het was niet zo zeer de lengte, maar zijn pik die bij de wortel al behoorlijk dik was werd naar boven toe eigenlijk nog dikker en monde uit in een soort paddestoel vormige eikel. Het zien van zijn pik leidde me kortstondig af van de strijd die ik met mijn anus voerde. Dit was echter voldoende, en ik voelde hoe zijn eikel langs mijn sluitspier naar binnen gleed.

Nu hij eenmaal binnen was ontspande ik mijn sluitspier maar, en bemerkte ik dat zijn penis, ondanks zijn meer dan doorsnee formaat, redelijk soepel mijn aarsje binnengleed, hierbij geholpen door mijn eigen geil dat hij vanuit mijn zeiknatte kutje over zijn condoom had gesmeerd. Ondertussen had ik de paddestoel pik naar binnengezogen en draaide met mijn tong een rondje, nou ja, eerder een cirkel rond zijn gigantische eikel.

Hopelijk verrekte ik mijn kaken niet. De mannen achter mij hadden wat moeite. Door de wat ongemakkelijke hoek waarin we lagen werd de pik van de man die onder me lag nogal tegen de juiste richting ingebogen wat niet erg comfortabel was.

Ook voor de man die me in mijn kont neukte was de hoek niet juist wat erin resulteerde dat zijn pik er regelmatig uitschoot. Nu ik geen weerstand meer bood kreeg die hem wel weer met redelijk gemak terug in mijn kontje, maar toch, het was verre van ideaal. Nadat zijn pik voor de zesde keer uit mijn anus was geschoten zei hij; “nou ben ik het zat.

Ik heb net een heerlijk bed gezien. Dat lijkt me een veel betere locatie om die sloerie d’r reet door te naaien.

Vervolgens tilde hij me op met zijn handen op mijn tieten terwijl zijn stijve pik in mijn kont fungeerde als de lepel van een vorkheftruck.

Zo tilde hij mij naar onze slaapkamer. Hij ging ruggelings op ons bed liggen met mij ruggelings boven op hem. Hij pakte mijn benen beet en trok ze naar achter en uit elkaar en begon met zijn heupen te stoten zodat zijn pik mijn kontje door pompte.

En eerlijk gezegd maakte het me berengeil. De andere mannen hadden inmiddels Maurice zijn stoel opgepakt en hem in de slaapkamer deuropening neer gezet. Tegen de muur aan het voeteneind van ons bed staat een kledingkast met spiegeldeuren.

Ik keek hierin en zag hoe de forse pik van de man ritmisch tussen mijn billen verdween en weer tevoorschijn kwam. Daarboven zag ik mijn opengesperde kletsnatte kutje en mijn d-cup tieten die stuiterde op het ritme van de anale neukbeurt die ik kreeg. Het moest Maurice pijn doen. Aan het begin van onze relatie had hij gevraagd of hij mij op zijn Grieks mocht neuken, maar ik had dat nooit toegelaten, en nu werd ik hier voor zijn ogen door een wildvreemde vent in mijn heerlijke kontje geneukt.

Mijn opengesperde kut was natuurlijk een makkelijke prooi voor de kerel die op de bank onder me had gezeten. In èèn poging ramde hij zijn lul mijn vagina in, en hij begon me direct in een moordend tempo te naaien.

Met zijn handen kneedde hij mijn tieten. De man onder mij had zijn pik diep mijn darmen ingeramd en hield zijn heupen nu stil. Hij had mij als het ware vast gespiest zodat zijn maat die bovenop me lag me gemakkelijker vaginaal te grazen kon nemen. Al na een paar minuten naderde hij dan ook zijn hoogtepunt. Hij haalde zijn lul uit mijn kut, trok het condoom er vanaf, gaf er een paar rukjes aan en spoot zijn zaad over mijn tieten heen. Daarna stopte hij zijn pik in mijn mond zodat ik hem verder schoon kon likken.

De man die zijn pik in mijn kont had geparkeerd werd nu ook weer actief. Hij wisselde van positie. Hij draaide me op mijn linkerzij en trok mijn rechterbeen omhoog. Hij kwam op zijn linkerzij achter me liggen en stuurde zijn lul weer richting mijn anus.

Moeiteloos boorde hij zijn paal weer bij me naar binnen en hij begon me in een heftig tempo door te naaien. Met zijn rechterhand verdween hij tussen mijn benen en al snel voelde ik hoe zijn vingers mijn kutspleet binnengleden en daar op zoek gingen naar mijn G-spot en deze al snel vonden. Met zijn duim masseerde hij ondertussen het gebied rond mijn kittelaar. Ik kon het niet helpen, maar ik werd wederom gillend geil.

Gelukkig had de man met de paddestoellul zijn neukapparaat weer in mijn mond gepropt zodat mijn orgastisch gehijg enigszins werd gedempt. Een volgend orgasme schokte door mijn lichaam en het leek wel of het aanhield. Ik had een gevoel alsof ik zo meteen flauw zou vallen. De vette pik tussen mijn billen werd steeds sneller in lange halen van eikel tot wortel in en uit mijn aarsje geramd.

Juist op het moment dat ik dacht dat ik uit elkaar zou ploffen trok hij zich uit mijn kontgat terug. Hij draaide me op mijn rug en ook hij nam mijn tieten als doelwit voor zijn ejaculatie. In tegenstelling tot zijn voorganger was hij echter een echte “spuitgast’. De eerste straal zaad kwam dan ook niet op mijn tieten maar in mijn gezicht. De golven zaad daarna dropen wel via mijn keiharde tepels langs mijn borsten naar beneden.

De “paddestoel man’ zag zijn kans nu schoon. Hij duwde mijn benen uit elkaar en ik voelde hoe hij zijn vette mega eikel tegen mijn kutlipjes parkeerde. Ondanks het feit dat mijn kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen. Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had.

Zijn dikke lul vulde mijn neukgrotje helemaal op. Vooral wanneer hij mijn g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controle meer over mijn handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymfomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad.

Aan het begin wou ik koel blijven voor Maurice, maar nu had ik geen remmingen meer. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De “paddestoel man’ naaide me steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij zijn lul onverwacht uit me terug. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen.

De mannen kende echter geen pardon. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die een van mijn benen naar achter duwde zodat mijn knie zowat in mijn oksel zat. Mijn bilspleet stond nu wijd open en ik voelde zijn enorme knop tegen mijn kloppende aarsje persen. Ik probeerde mijn kontgat open te duwen, deels omdat ik wist dat hij toch niet zou opgeven om me anaal te penetreren en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in mijn supergeile bui als een uitdaging zag om deze reuzenpik anaal te verzwelgen.

Voor een deel geholpen door het geil dat vanuit mijn kletsnatte kut mijn bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om zijn eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo zijn pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij zijn enorme ballen tussen mijn billen perste.

In lange halen neukte hij mijn kontgat snoeihard door, en ik werd er strontgeil van. Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerden met hun vrije hand mijn schaamstreek, zowel aan de buiten als binnenkant. Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler. Een van hen propte zijn lul in mijn mond en spoot zijn zaad seconden later diep in mijn keel.

Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op mijn buik en mijn tieten spoten. Ik moest hun slapper wordende lullen schoonzuigen. Ondertussen neukte die paddestoel paal me als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar. Het condoom was blijkbaar gescheurd, want het voelde of er een hoge drukspuit afging in mijn kont. De hoeveelheid sperma die hij in mijn darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van zijn ballen. Het leek wel of er geen eind aan kwam.

Zodra hij zijn lul dan ook uit mijn aars haalde begon er sperma uit mijn wijd opengesperde kontgat te stromen. Twee van de mannen pakte Maurice met stoel en al op en brachten hem dichter bij het bed en kantelde hem voorover zodat hij met zijn hoofd bij mijn onderlichaam kwam. Toen Maurice hier geen gehoor aan gaf kreeg hij een paar harde klappen vanachter op zijn nieren.

Hij had vreselijke pijn en niet lang daarna voelde ik zijn tong tussen mijn billen doorglijden. Ik zette een beetje kracht en voelde en hoorde hoe een golf sperma uit mijn reet spoot en stroomde. Maurice zijn hoofd werd weer tegen mijn kont aan geduwd en lachend keken de mannen toe hoe Maurice mijn bilnaad schoon likte.

Hierna vertrokken twee van de mannen met Maurice. Ik kreeg het slipje en de negligé toegeworpen om me aan te kleden, maar ik mocht me niet douchen. Het negligé bleef op diverse plaatsen dan ook aan mijn lichaam kleven door de spermadouche die ik had gekregen. De resterende drie mannen hadden een van onze koffers en een sporttas uit de kast gehaald. Hierin hadden ze mijn drie lades met lingerie leeg gestort. Ze doorzochten mijn uitgebreide kledingselectie en deden alle sexy topjes, rokjes en jurkjes in de koffer.

Ook de twee vibrators in mijn nachtkastje werden ontdekt wat natuurlijk tot veel opmerkingen van de drie mannen leiden. Daarna verlieten ook wij het huis. Toen we in de lift stapte zag ik mezelf in de wand. Ik hoopte maar dat we niemand tegenkwamen want ik zag er niet echt representatief uit. Het negligé was super doorschijnend dus mijn dubbel d’s zaten vol in zicht, en overal zaten klodders zaad op mijn lichaam, en dit werd alleen maar erger, want bij elke stap die ik zette stroomde er sperma uit mijn kontje, wat vervolgens langs mijn dijen naar beneden droop, want het beetje materiaal van de string tussen mijn billen hield vrijwel niks tegen.

Bij de auto aangekomen, een luxe Mercedes limousine, werd ik op de achterbank geduwd. Twee van de mannen kwamen naast me zitten, de derde kroop achter het stuur. We verlieten de parkeergarage en draaide de weg op in de richting van het stadscentrum. We waren nauwelijks onderweg of ik voelde de handen van de mannen naast me al over mijn dijen glijden. Op dat zelfde moment pakte elk van de twee mannen naast me een been en trokken dat over hun schoot zodat ik wijdbeens tussen hen in kwam te zitten op het voorste randje van de achterbank.

De chauffeur stelde zijn achteruitkijk spiegeltje bij zodat hij midden in mijn kruis keek. Gelukkig was het rond dit tijdstip rustig op straat want gedurende de gehele rit keek hij meer in de spiegel dan op de weg. De man rechts van me spuugde een paar keer op de vibrator en veegde zijn speeksel er overheen als glijmiddel en zette hem op de hoogste vibratiestand. Daarna schoof hij met zijn linkerhand mijn slipje opzij, en met dezelfde hand trok hij mijn schaamlippen uit elkaar.

Met zijn rechterhand stuurde hij “Tarzan’ naar mijn kutje. Hij liet de dikke kop een tijdje met niet teveel druk tegen mijn binnenste schaamlipjes duwen, en merkte tot zijn genot dat de forse kunstlul binnen enkele tellen als een mes door warme boter naar binnen gleed.

Laat het ons dan weten in een reactie hieronder! Hemkade 48, PS Zaandam website: Crazyland is niet zozeer een erotisch feest maar meer een feest met heel veel gekke optredens en een knipoog naar Erotiek. Neuken met een machine. Zorg voor leuke lingerie , ook de heer! Volgens mij kun je je wel voorstellen wat het thema is. Velen zullen al wel een gehoord hebben van Crazyland of het zelfs eens bezocht hebben.

Verder kiest Wasteland ervoor om een andere muziekstijl neer te zetten dan de andere erotische- en fetish events. Castle Party Geheim Kasteel!!! Communicatie vooraf én tijdens het swingen is van essentieel belang om swingen voor beide partners leuk en spannend te houden. Voor vele evenementen wordt altijd zeer veel reclame gemaakt. Wasteland 25 November Saturday Wil jij luxe ervaren samen met je vrienden?

Ik ken de meeste mensen van gezicht, de helft persoonlijk. Hier kun jij in het diepst van de nacht jezelf laten gaan en jezelf zijn! Kledingvoorschriften zijn er niet, maar trek wel iets aan wat passend voor de gelegenheid is. Kinky and chique erotic Christmas outfits. Het feest vindt altijd in De Heuvel Gallery in Tilburg plaats. Zo kun je losgaan in één van de drie dance areas en zijn er plekken waar je je even kunt terugtrekken. Ga op zoek naar erotische evenementen, zoals discotheken die een erotisch evenement organiseren.