Sex op zijn grieks stijve lul in broek

sex op zijn grieks stijve lul in broek

Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken. Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter. Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm. Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien.

Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard.

Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam. Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien.

Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water.

Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was.

Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem. We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard.

Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe.

Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden. Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen.

Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen. Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen. We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar. Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot.

Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil. Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op. We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf. Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel.

Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie. We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur.

Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven. Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit.

Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was. Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening. Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los.

Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes.

Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden.

Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik. Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen.

Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik.

Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde!

Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan. Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan. Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af.

Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte. Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet. Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog.

Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond.

Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem. Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen.

Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar. Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen.

Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien! Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken.

Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op. Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen.

Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop. Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende. Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond.

Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol. Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen.

Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst. Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste. Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen.

Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit. Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden.

Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed.

Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik. Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken. Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje. Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan.

Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen. Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten. Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal.

Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan. Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen.

Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker! Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen. Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast. Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog.

Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in. Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat. Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen. We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil! In de tussentijd streelde ik zijn onderrug en billen.

In zette mijn handen op zijn schouders en trok hem naar me toe. Onze monden raakten elkaar aan en we zoenden geil. Ik pakte zijn kont stevig vast en begon mijn heupen snel op en neer te bewegen. Ilias kreunde het uit, maar genoot. Na een tijd stopte ik en ging hij verder met het berijden van mijn lul. De druppels zweet ontstonden al op zijn voorhoofd en hij hijgde. Ik liet hem stoppen en tilde hem van me af. Hij kroop van me af en voordat Ilias wat kon doen, kwam ik snel overeind.

Hij stond nog op handen en knieën op het bed en snel kroop ik achter hem. Voordat ie het wist, pakte ik hem vast bij zijn heupen en stak ik mijn lange paal voor een groot deel in zijn kontje. Hij kreunde het uit en riep: Ik liet mijn pik los, zette die hand ook op zijn heup en begon hem hard te douwen. Zijn kontje voelde soms nog wat strak aan, zeker bij het dikkere gedeelte van mijn lul. Maar een tijdje hem hard te hebben geneukt, voelde het al wijder aan.

Bij dat moment, ging ik nog een tandje harder en dieper neuken. Zijn grote penis komt in haar klaar. Ze vingert zijn pisbuis terwijl ze zijn penis aftrekt. Vier pijp sletten verwennen een harde lul.

Zijn camera valt bijna uit zijn hand als zijn negerlul diep in haar keel verdwijnd. Zes dikke tieten en een geile man zijn droom komt uit. In dit leger maken ze van een hetero een bisex. Ebony zuigt een puntje aan zijn zwarte lul. De tiener zuigt zijn zwarte lul helemaal leeg. Schattig blond sletje is zo geil op zijn zwarte lul. De hete Athena likt lekker aan zijn lul. In haar slaap word deze tiener geneukt. De tiener meisjes smachten naar sperma op deze sexparty. Shemale in sexy lingerie.

Geile blondine neukt zich suf op de harde lul. Deze kale penis is wel schoon als alle pijp sletten gezogen hebben. Na het neuken van haar roze kutje spuit hij haar bek vol zaad. Dit amateur sex koppel zou zo de porno in kunnen, wat een grote lul. De dikke lul gaat uit haar mondje zo in haar kontje. Kijk de sperma uit de grote neger lul op de borst van de Ebony spat.

Zijn geile blonde vriendin geeft hem al teasend een orgasme.

..

Body to body massage arnhem erotische massagesalon eindhoven

Ik voelde zijn pik in me kloppen en vond het eigenlijk helemaal niet zo erg. Zolang ik maar geen sex had, was het geen zonde. Nu wilde hij toch wat meer actie want ik deed niks, wist ik veel! Vardos pakte mijn hoofd met twee handen beet en kneep zo hard dat ik dacht dat hij mijn kop zou splijten.

Hij trok zijn handen nu aan en zijn pik verdween weer dieper in mijn mond. Hij wachtte even waardoor ik bijna kokhalsde omdat zijn eikel mijn luchtpijp afsloot. Terwijl hij sprak begon hij mijn hoofd snel heen en weer te schuiven over zijn knoertharde pik. Ik voelde me gebruikt, voor hem was mijn mond een kutje geworden dat heel warm en vochtig verlangde om gevuld te worden met zijn kloppende pik en om aan het eind zijn sperma in uit te spugen.

Ik dacht wat teveel vooruit en lette niet op waardoor mijn tanden zijn pik raakten. Hij gilde, ik schrok en deed snel mijn kaken weer open. Na nog vijf minuten had ik me er al bij neergelegd. Ik zou voor het eerst sperma proeven en niet eens van mijn eigen man. Dit was de straf voor mijn onachtzaamheid en ik zou hem dragen. Toen stopte Vardos en trok zijn pik uit mijn mond, gevolgd door een hele stroom speeksel, dat langs mijn kin naar beneden drupte.

Je weet toch hoe de Grieken sex hebben? Nog een wonder dat we niet uitgestorven zijn! Ik had geen idee waar hij het over had omdat ik simpelweg de seksuele gewoontes van andere culturen niet ken, maar ik herinnerde me dat hij in het begin zei dat hij mijn kut met rust zou laten. Ik kan niet tegen pijn! Ik kon niet verder denken want Vardos was al begonnen met de voorbereiding. Ik lag met mijn borsten op zijn bureau en mijn kont en kut staken verlangend naar achter, helaas niet klaar voor penetratie.

Ineens voelde ik dat hij wat glibberigs op mijn kontje smeerde, waarschijnlijk olie. Hij liet zijn vinger door mijn bilnaad glijden en stopte bij kontgaatje. Ik sidderde van spanning en verkrampte. Hij duwde voorzichtig met zijn vinger maar mijn sluitspier deed zijn werk te goed. Hij smeerde er nog meer olie op maar ik voelde niet opnieuw de vinger maar een koud glad object. Hij duwde heel hard tegen mijn kontje aan en ik voelde dat heel langzaam mijn kontje open ging.

Later zag ik dat het ding kegelvormig was met een afgeronde punt. Het ging ook niet echt naar binnen maar mijn kontje ging open, althans zolang hij duwde. Hij zette het ding op het bureau en probeerde weer met zijn vinger.

Mijn weerstand was nu gebroken en zijn vinger gleed naar binnen. Ik zuchtte en kreeg een heel onaangenaam gevoel, alsof ik spierpijn in mijn kont had die niet weg wilde gaan.

Vardos begon nu in een rap tempo mijn kont te vingeren. Blijkbaar smeerde hij steeds nieuwe olie op zijn vinger want ik voelde dat het steeds gladder werd en mijn kontje geen weerstand meer bood, hoewel dat rare gevoel bleef.

Hoewel ik geestelijk door het hele gedoe vanaf 6 uur behoorlijk in de war was en angstig, reageerde mijn lichaam toch op de sexuele handelingen van deze vreemde man. Ik had het niet gezegd, misschien schaamde ik me zostraks nog, maar zowel door zijn kordate handelen en het gedwongen pijpen van zijn pik was mijn degelijke Marokkaanse vaginaatje toch wel heel nat geworden en was en groeide mijn verlangen, een verboden verlangen naar een orgasme met mijn baas.

Heimelijk was ik blij dat ik niet een kale kut had zodat Vardos niet kon zien wat zijn behandeling mij deed.

Na deze opmerking ging hij vlak achter me staan en duwde met zijn eikel tegen mijn kontje. Die was natuurlijk wat dikker dan zijn vinger maar door het grondige smeerwerk ging mijn kontje toch weer wat open. Vardos aarzelde niet toen hij wat ruimte voelde en gaf een enorme stoot naar voren. Had je maar je best moeten doen!

Zijn eikel zat al in mijn kont, hij pakte nu mijn lovehandels vast en drukte al stotend zijn pik verder naar binnen. Ik voelde me helemaal opgevuld zoals de eerste keer dat mijn man mij neukte. Maar deze vulling beleefde ik intenser en dieper.

De pijn bleef rondgaan in mijn sluitspier, maar mijn kut reageerde met nog meer sappen. Ondanks de pijn werd ik bloedgeil. Zijn pik was nu voor de helft in mijn darmen doorgedrongen en nu begon bij pas echt te stoten. Een klein stukje naar achter en dan weer met krachten mijn kont in. Ook nu weer merkte ik dat hij steeds extra olie aanbracht.

Ik voelde ook in mijn kontje dat het warmer werd door de wrijving en dat zijn pik steeds verder bij mij naar binnen drong. Naarmate zijn pik dieper kwam begon hij harder te stoten. Zijn handen steunden nu op mijn billen waardoor de druk binnen nog groter werd. Ik dacht dat ik gek werd van geilheid en wilde alleen nog maar dat hij doorging met beuken en dat hij mij ook zou laten klaarkomen.

Hij voerde het tempo nog op totdat ik zijn pik nog harder voelde worden en hij na een ingehouden kreun ineens stopte en langzaam zijn lul uit me liet glijden. Ik voelde niks en ik zei ook niks. Ik wilde nog even nagenieten van deze intense neukpartij. Ik gehoorzaamde en vroeg me af of hij nu alsnog mijn kut ging neuken.

Hij moest nu wel zien dat ik kleddernat was, maar hij zei geen woord daarover. Vardos drukte voor mij totaal onverwacht zijn mond tegen mijn kut en begon me te likken. Ook dit had ik als jonggetrouwde nog nooit meegemaakt, nou ja behalve dan dat mijn eerste vriendje er wat voorzichtige likjes en kusjes op had gedaan. Vardos kende maar een tempo bij al zijn handelingen. Hoewel het weinig romantisch of liefdevol overkwam likte hij als een bezeten dier mijn kut, net als hij mijn hoofd en kont als een bezetene had geneukt.

Ik kon deze gedachte nog net afmaken maar toen begon het te draaien. Door mijn hoofden maalden beelden van Ali, van Vardos, hun pikken, het kale kutje van een collega, een spuitende lul, borsten, sperma in mijn gaatjes, de smaak van Vardos, een geile sauna, twee meiden met hoofddoek in standje 69 en zo ging het maar door.

Ik was op het randje en ik ging erover heen. Stormen van geilheid flitsten vanuit mijn kut door mijn lichaam en ik schokte. Minutenlang duurde deze extase en ik wist allang niet meer of Vardos me nog likte of niet. Ik probeerde rechtop te gaan zitten maar ik was duizelig. Vardos was al aangekleed zag ik. Voor dit moment heb je een passende straf gehad maar de volgende keer kom je er niet zo makkelijk van af!

Ali lag op de bank. Blijkbaar had hij mij heel erg gemist want hij zei: Ik was voor opgelucht voor het moment want ik wilde nu niks uitleggen. Ik had alleen angst voor die brief waarmee Vardos gedreigd had. Dinsdagavond kwam ik thuis en zag Ali met een envelop naar me toe lopen, driftig gebarend.

Ik schrok me wild! Mijn hele leven zou verknald zijn als dit uitkwam! Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen…. Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf.. En nu ik …. Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras.

Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard Lees meer. Afgelopen zomer waren wij in Italie op vakantie, aan de bloemen riviera, op een bungalowpark, eigen strand, voor zover een strand kan noemen, meer rosten dan strand.

Mijn vrouw en ik lagen tussen die rotsen te zonnen, op een middag zaag ik twee mannen heen en weer op de brandin lopen hun ogen waren gericht op mijn vrouw die laag op haar buik, een flits van wellust liep over mijn lijf, zonder verder na te denken makte ik haar slip aan wederzijde los en liet zakken zodat die mannen haar kut konden zien.

Een man kwam aanlopen en stopte voor ons, hij kijkt mijn vrouw aan en plotseling zaag ik zijn lul stijf worden in zijn zwembroek. Ik keek hem aan en glimlachte naar hem, hij kwam naar ons toe, naam plaats naast mijn vrouw , zij draaide langzaam om keekt die man, daarna keekt mij aan,  ik gaf haar een knipoog, zij deed haar bene iets uit elkaar, die man betaste haar kruis, mijn vrouw spreidde haar benen, even later laag die man met zijn lul in haar vagina te pompen, hij kwaam vrij snel klaar, mijn vrouw kruisdde haar voeten op zijn billen zodat zijn lul niet eruit kon gaan.

Twee maal hoordde ik die man klaar komen. Inmiddels was nog een man aankomen lopen die zijn plaats tussen mijn vrouw de benen naam. Geplaatst door Pieta van Thuis. We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie.

In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb. Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep.

De meesten waren van die degelijke huismannetjes  waar ik het niet mee aandurfde om ze uit te dagen. Home Geil cammen met leuke dames Verhaal inzenden Account aanvragen Erotische verhalen schrijven Goed verhaal schrijven Contact en vragen Webmasters Partners. Vakantiesex Vakantiesex is iets wat voor mensen van alle leeftijden voorkomt.


sex op zijn grieks stijve lul in broek

Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken. Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter. Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm.

Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien. Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard.

Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam.

Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien.

Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water.

Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was.

Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem.

We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard. Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek. Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe.

Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden. Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen. Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat.

Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen. Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen. We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar.

Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot. Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden. Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil.

Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op. We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf. Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel.

Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie. We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid. Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur.

Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven. Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding.

Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was. Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening. Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los.

Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes. Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik.

Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen. Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen.

Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik.

Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek.

Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde! Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan. Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan.

Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte. Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet.

Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond. Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem.

Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen.

Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.

Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien! Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken. Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit.

Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op. Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop.

Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende. Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond.

Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol. Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen.

Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst. Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste. Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen. Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit.

Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed. Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit. Ilias nam het glijmiddel en goot een flinke hoeveelheid over mijn pik.

Hij smeerde het volledig uit door aan mijn paal te trekken. Hij leunde achterover en deed zijn hand richting zijn kontje.

Hij smeerde zijn gaatje goed in en vervolgens liet hij ook zijn vinger naar binnen gaan. Hij stond op en ik ging wat verder op het bed liggen. Hij klom op het bed en ging met zijn gezicht naar mij toe, op mijn buik zitten. Hij stond op zijn knieën en hing boven mijn paal.

Ik pakte mijn stijve dikke pik vast en begeleidde die naar zijn kontje. Hij zakte iets en mijn eikel kwam tegen zijn ster aan. Langzaam zakte hij verder en ik voelde mijn pik in zijn kontje verdwijnen. Wat zat zijn gaatje strak om mijn staaf, maar wat voelde dat ook weer lekker! Ilias en ik kreunden, de pijn was in zijn gezicht af te lezen.

Ik liet mijn lul los en pakte zijn lekkere billen vast. Toen mijn pik halverwege in hem zat, kwam hij weer omhoog. Hij zuchtte van opluchting. Al meteen liet hij zich weer zakken en mijn paal gleed er weer in.

Hij bleef dat herhalen en steeds verder, totdat mijn pik er bijna volledig in zat. Hij voerde het tempo op en begon al aardig op me te rijden, zijn stijve pik zag ik flink bewegen. We kreunden beiden aardig hard, zijn gekreun klonk erg geil! In de tussentijd streelde ik zijn onderrug en billen. In zette mijn handen op zijn schouders en trok hem naar me toe.

Onze monden raakten elkaar aan en we zoenden geil. Ik pakte zijn kont stevig vast en begon mijn heupen snel op en neer te bewegen. Ilias kreunde het uit, maar genoot. Na een tijd stopte ik en ging hij verder met het berijden van mijn lul. De druppels zweet ontstonden al op zijn voorhoofd en hij hijgde.

Ik liet hem stoppen en tilde hem van me af. Hij kroop van me af en voordat Ilias wat kon doen, kwam ik snel overeind. Hij stond nog op handen en knieën op het bed en snel kroop ik achter hem. Voordat ie het wist, pakte ik hem vast bij zijn heupen en stak ik mijn lange paal voor een groot deel in zijn kontje. Hij kreunde het uit en riep: Ik liet mijn pik los, zette die hand ook op zijn heup en begon hem hard te douwen. Zijn kontje voelde soms nog wat strak aan, zeker bij het dikkere gedeelte van mijn lul.

Maar een tijdje hem hard te hebben geneukt, voelde het al wijder aan. Bij dat moment, ging ik nog een tandje harder en dieper neuken. Zijn grote penis komt in haar klaar. Ze vingert zijn pisbuis terwijl ze zijn penis aftrekt.

Vier pijp sletten verwennen een harde lul. Zijn camera valt bijna uit zijn hand als zijn negerlul diep in haar keel verdwijnd. Zes dikke tieten en een geile man zijn droom komt uit. In dit leger maken ze van een hetero een bisex. Ebony zuigt een puntje aan zijn zwarte lul. De tiener zuigt zijn zwarte lul helemaal leeg. Schattig blond sletje is zo geil op zijn zwarte lul. De hete Athena likt lekker aan zijn lul. In haar slaap word deze tiener geneukt. De tiener meisjes smachten naar sperma op deze sexparty.

Shemale in sexy lingerie. Geile blondine neukt zich suf op de harde lul. Deze kale penis is wel schoon als alle pijp sletten gezogen hebben. Na het neuken van haar roze kutje spuit hij haar bek vol zaad. Dit amateur sex koppel zou zo de porno in kunnen, wat een grote lul.

De dikke lul gaat uit haar mondje zo in haar kontje. Kijk de sperma uit de grote neger lul op de borst van de Ebony spat. Zijn geile blonde vriendin geeft hem al teasend een orgasme.

..

En ja hoor, paar tellen later liep hij weer met een vol dienblad met drinken naar een tafel. Ik kon nu beter naar hem kijken ; hij was lang en zag er sportief uit!

Hij had aardig brede schouders en ik zag aan zijn arm die het zware dienblad vast hield, dat er flinke biceps ontstond, de mouw van zijn polo zat strak eromheen. Hij had het drinken neergezet en verdween weer het restaurant in. Zo liep hij paar keer met bestellingen naar verschillende tafels, ik kon niet ophouden met naar hem te kijken en ik zag dat Linda ook zat te kijken. Even later kwam hij onze kant op gelopen met 2 borden in zijn hand en ik zag meteen zijn flinke biceps.

Snel draaide ik mijn hoofd om. Hij lachte vriendelijk naar ons en zette de borden neer, vertelend wat het was.

Ik keek naar hem en hij zei: Twee mooie bruine ogen keken me aan. En hij gaf een knipoog naar me. Ik kreeg het er helemaal warm van, van zijn uiterlijk, zijn stem, zijn knipoog. Na het eten kwam hij weer onze borden afhalen en stond ook even bij onze tafel om snel een vriendelijk praatje te maken.

Hij heette Ilias, was 25 jaar oud en werkte in de zomer in de horeca. Hij vroeg waar we vandaan kwamen en of we een stelletje waren. Linda en ik moesten lachen en zeiden dat het niet zo was. Ons gesprek werd afgebroken door een meneer die hem streng naar hem riep. Hij nam de borden mee en liep snel het restaurant in.

Hij is verder niet bij ons in de buurt geweest dus op een gegeven moment hebben we afgerekend en gingen we richting het hotel. Ze vond het wel een goed idee en na het restaurant, liepen we de trap af, deden onze schoenen uit en liepen we via het strand naar ons hotel.

Bij het strand van het hotel aangekomen, besloten we nog even op het zand te gaan zitten en te genieten van onze laatste avond. De maan scheen volop en het uitzicht naar de zee was geweldig, verderop zag je de lichten van de drukke boulevard. We zijn daar een tijdje blijven zitten, zo mooi dat het was. Opeens werd de stilte verbroken door een mannelijke stem: Ik keek richting de man en zag alleen een zwarte schim die onze kant op kwam gelopen.

Hij was een paar meter van ons verwijderd en door het licht van de maan zag ik het gezicht van de persoon: Linda zag hem ook en ze zei: Ik stond op van blijdschap en toen hij tegenover me stond zei ik: We stelden ons voor en gingen verder met het gesprek wat we aan tafel hadden. Ik keek als hij praatte naar zijn knappe gezicht wat goed zichtbaar was door de felle maan, wat was het een mooie jongen dacht ik en een warm gevoel ging door mijn lichaam!

We hadden een heel gezellig gesprek tot hij opeens tegen me zei: Ik was stom geslagen door zijn vraag, ik wist niet wat ik moest zeggen. Waarom niet dacht ik, heerlijk de zee in met deze hunk. Hij begon zich al uit te kleden en ik stond snel op. Ik begon me ook uit te kleden, mijn kleding viel op het zand. Ilias stond al in zijn strakke witte boxer, ik was bezig mijn broek uit te trekken.

Ik had nu ook alles uit behalve mijn boxer en ik rende achter hem aan. In het donker zag ik hem de zee in rennen en ik hoorde ook het gespetter. Ik vervolgde hem en rende ook de zee in. Het water spatte tegen me aan, het was inderdaad lekker warm. Ik dook de zee in en zag paar meter verderop zijn hoofd boven het water uitsteken. We hadden geluk dat de maan scheen, anders waren de lichten van de boulevard niet genoeg geweest om hem te zien.

Hij bleef op een plek staan en ik zwom naar hem toe. De zee was niet diep dus ik wist dat je hier gewoon kon staan. Ik ging op ongeveer een meter van hem af staan, zijn natte knappe gezicht glom in het licht van de boulevard. Ik dacht na hoe spannend dit was, in zee met deze lekkere gozer die alleen zijn boxer aan heeft, en een gevoel van spanning en geilheid gierde door mijn lichaam.

Het liefste zou ik naar hem toe zwemmen en… Opeens werden mijn gedachtes onderbroken door een flats water tegen mijn gezicht. Als een stel kinderen waren we aan het lachen en elkaar aan het nat gooien.

Ik begon ook te zwemmen richting de kant maar hij was sneller en hij greep mijn benen vast. Ik wurmde me los en begonnen het water uit te lopen. Weer was hij sneller en ik hoorde hem vlak achter me rennen door het water. Hij klemde zich vast om me heen, ik probeerde het water uit te komen. Het gevoel dat hij met zijn gladde gespierde lichaam tegen me aan zat, maakte me nog geiler dan ik al was.

Toen ik bijna het water uit was, liep ik over een steen die op de bodem lag en ik verloor mijn evenwicht waardoor we op onze zij in het water vielen. We lagen in branding van de zee en begonnen keihard te lachen. Ik draaide naar hem toe en lag daardoor half op hem. We lagen half in de zee en ik zag hoe de golven iedere keer over zijn buik gingen, zijn mooie wasbord dat doordat die nat was, mooi glom door het licht van de boulevard. Ilias lag nog te lachen van onze actie en stopte toen hij merkte dat ik hem bekeek.

Even keken we elkaar diep in de ogen aan, hij legde zijn hand in mijn nek en trok mijn hoofd naar zich toe.

Onze lippen raakten elkaar aan en het was voor ons beiden duidelijk. We begonnen zachtjes te zoenen en langzamer werd het steeds geiler. Zijn hand gleed over mijn rug en trok me nog dichter tegen hem aan. Ik leunde tegen zijn heerlijke natte lijf, de golven die op ons uitdoofden. Het zoenen was zo heerlijk, we bleven zeker wel een aantal minuten daar liggen.

Ik was enorm geil en ik voelde hoe mijn pik aardig stijf in mijn kletsnatte boxer zat. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde en stopte met zoenen.

Ik keek hem aan en zei: Hij glimlachte en zei: Vanmiddag op het strand. Hij was dus die lekkere gozer vanmiddag! Hij trok mijn hoofd weer naar de zijne en nu begonnen we ontzettend geil te zoenen en te tongen.

We waren duidelijk tot elkaar aangetrokken en we wilden elkaar. Dat werd door Ilias nogmaals bevestigd: Ik liet me op zijn lichaam zakken en geile vrijpartij ontstond, ik voelde zijn natte glibberige lijf tegen de mijne, onze monden en tongen gingen wild en geil tekeer, we kreunden beiden zacht van genot. Ik voelde hoe zijn stijve pik tegen de mijne aanschuurde, zijn handen over mijn rug gleden.

Zijn ene hand ging mijn boxer in en streelde mijn bil. Maar ergens was ik verstandig: Hij knikte, ik ging van hem af en we stonden op. We renden verder het strand op richting onze kleren en toen pas viel het me op dat Linda nergens te bekennen was. Ik raapte mijn kleren op en trok ze gewoon aan over mijn natte lijf.

Ilias deed dat ook en toen we klaar waren liepen we snel het strand op richting het hotel. Er was gelukkig een aparte ingang via het zwembad en dan hoefden we niet langs de receptie. We liepen het hotel in en we renden snel de trap op, gedreven door onze lust en geilheid.

Ik liep de gang op en met het pasje opende ik de deur van mijn kamer, ik was echt blij dat ik een aparte kamer had. Ik liep de kamer in, Ilias sloot achter me de deur. Voor een paar seconden bleef hij staan bij de deur en keek me geil aan. Wat zag hij er lekker uit! Het water droop nog van onze gezichten en onze kleren waren nat geworden door onze natte lijven.

Met een snelle pas liep hij op me af en meteen drukten we onze monden op elkaar en onze armen omsloten elkaar. We zoenden erg geil en onze handen gleden over onze natte kleding. Ik pakte zijn polo vast en trok hem met moeite over zijn hoofd uit. Mijn handen streelden zijn gespierde torso en voelde hoe vochtig zijn huid nog was. Hij zoende me in mijn nek en ik voelde hoe hij langzaam mijn t-shirt optilde. Hij liet zijn hoofd zakken en hij kuste en likte mijn ontblote buik. We keken allebei naar elkaars broek en dan weer naar de opening.

Al meteen begonnen we elkaars broekriem los te maken en toen de knopen. Hij haalde mijn handen weg bij zijn broek en maakte mijn broek nog verder los. Met zijn hand wreef hij over mijn boxer met daarin mijn stijve paal. Hij ging iets door zijn knieën en begon op mijn borst te kussen. Toen nam hij mijn tepel in zijn mond, met mijn hand drukte ik zijn hoofd er tegenaan en ik kreunde zachtjes.

Hij zakte verder naar beneden en kuste weer mijn buik. Hij ging op zijn knieën staan en trok mijn broek naar beneden. Hij kuste nu mijn onderbuik en masseerde in de tussentijd mijn stijve pik.

Hij nam de rand van mijn boxer tussen zijn tanden en trok eraan; Ilias keek me ondeugend aan. Hij liet los en begon door de natte stof heen op mijn lul te bijten en te sabbelen.

Hij stopte en met zijn handen trok hij de boxer naar beneden. Mijn paal sprong meteen eruit, Ilias stak meteen zijn tong uit en likte mijn pik. Die begon meteen verder te groeien. Nadat hij hem goed had gelikt, nam hij mijn paal in zijn mond en begon heerlijk erop te zuigen.

Ik kreunde van genot! Hij opende zijn mond verder en liet mijn lul in zijn mond gaan en begon mij te pijpen. Tegelijk keek hij mij geil aan en ik streelde over zijn hoofd. Steeds gulziger nam hij mijn dikke paal tussen zijn lippen, zijn hand streelde mijn buik. Ilias genoot duidelijk van het verwennen van mijn paal en al snel verdween die dieper en dieper in zijn geile bek. Oh wat deed hij dat heerlijk, hoe harder hij aan mijn lul zoog, des te harder ik kreunde! Mijn pik verdween nu volledig in zijn mond, het puntje van zijn neus raakte mijn onderbuik aan.

Mijn vingers gleden nog steeds door zijn haar, zijn hand ging over mijn torso en kneep af en toe lekker in mijn tepels. Met twee handen pakte ik zijn hoofd beet en begon hem in zijn mond te neuken. Eerst langzaam en toen steeds sneller en dieper, waardoor mijn pik weer helemaal in zijn mond ging, ik voelde mijn eikel diep zijn keel gaan.

Wat een geil gevoel was dat! Ik stopte met pompen en haalde mijn handen van zijn hoofd af. Ik wilde Ilias omhoog trekken en dan op een sexy en stoere manier hem op het bed gooien, maar in een flits zette hij zijn handen op mijn blote kont en trok mij steeds richting hem waardoor mijn paal weer diep in zijn mond pompte. Het voelde zo lekker, ik moest oppassen dat ik niet zou klaarkomen, ik wilde dat nu nog niet.

Ik zette mijn handen onder zijn armen bij zijn oksels en trok hem zo omhoog. Ilias schrok en keek me verbaasd aan. Hij wilde gaan staan, maar al voordat hij dat kon, zette ik hem meteen op de rand van het bed wat rechts van ons stond. Met mijn broek op mijn enkels deed ik een paar stappen richting hem en ging op knieën zitten naast hem.

Ik zette mijn hand op zijn borst en duwde hem naar achteren. Hij viel achterover op het bed, ik leunde over hem heen en begon hem op zijn mond te zoenen. Zijn handen gleden over mijn rug, het zoenen werd al snel heel intens en onze tongen wrongen in elkaar.

Ik maakte me los van zijn heerlijke lippen en begon zijn heerlijke en gespierde bovenlijf te kussen. Mijn mond ging van zijn nek naar zijn borsten en tepels, van zijn buik naar zijn navel. Toen kwam ik bij zijn broek, die al open stond en een stuk van zijn blauwe strakke boxer zichtbaar was. Een flinke bult was al voor een stuk te zien, maar wilde natuurlijk alles zien!

Ik pakte zijn spijkerbroek bij de rand beet en begon aan te trekken. Ilias tilde zijn kont op en ik trok zo zijn broek uit. Nu was de bult in zijn broek goed zichtbaar en ik dook er meteen heen. Ik pakte zijn stijve paal beet door zijn boxer en beet er zachtjes op. Ilias streelde met zijn hand over mijn hoofd en ik hoorde hem zachtjes kreunen. Ik ging weer omhoog terwijl ik zijn paal masseerde en likte over zijn buik naar zijn tepel en zoog en beet erop. Zijn gekreun werd even wat harder, totdat ik verder omhoog kwam en hem geil op zijn mond zoende.

Ik stopte, pakte zijn boxer vast en trok hem uit. Zijn stijve pik was precies zoals ik het had gevoeld en leek nu zelfs dikker! Hij lag heel verleidelijk op zijn gespierde onderbuik en meteen leunde ik eroverheen, greep hem vast en nam die dikke paal in mijn mond. Ik zette mijn lippen stevig eromheen en door zijn dikte was het meteen een mond vol.

Ik pijpte hem heel intens, hij begon geil te kreunen en zijn hand gleed over me heen. Mijn ene hand hield zijn paal vast en de andere streelde zijn gespierde lijf; zijn heerlijke bovenbenen, lekkere sixpack en gespierde borst. Ik nam zijn lul dieper in mijn mond, Ilias kreunde iets harder. Zijn pik werd verder naar beneden toe steeds dikker, wat bijna niet in mijn mond paste.

Ik haalde hem uit mijn mond, begon aan zijn kale ballen te likken en aan zijn pik te trekken. Ik nam zijn ballen 1 voor 1 in mijn mond en zoog eraan, Ilias genoot ervan zo te horen.

Ik kwam overeind en ging naast hem zitten op de rand van het bed, ik trok mijn broek en boxer verder uit. Hij kwam overeind, we keken elkaar aan en tongzoenden. Hij stopte even en zei: Ik stond op, liep naar mijn toilettas en haalde 2 condooms en glijmiddel eruit. Ik zette 1 condoom op mijn nachtkastje, de ander en het glijmiddel nam ik mee en ging weer naast hem zitten op het bed. Ik scheurde de verpakking open en rolde zo het rubbertje over mijn stijve paal uit.

Ik trok me zelf af en zag hoe hij haar naar een hoogte punt likte en vingerde. Stiekum hoopte ik dat zij zich zou laten neuken door hem. Kim lag na te hijgen en Dave was dus nog niet klaar en kwam tussen haar benen en wreef zijn stijve zwarte lul door haar natte kale kutje.

Hij kroop op haar en zijn lul gleed in haar. Kim sloeg haar armen om hem heen en ik hoorde haar kreunen van genot. Yes dacht ik wat een mega geil gezicht. Kim liet zich stevig pakken door hem en hij had haar borsten bloot en likte haar tepels e duwde zijn zwarte lul diep in haar geile kut.

Hij greep haar borsten en begon stevig te neuken en trok zijn lul eruit en spoot zijn zaad tegen haar kut op. Kim was ook weer gekomen en trilde flink. Dit alles had mischien 20 min geduurt. Ik liep snel naar boven en wachte in ons appartement. Ze keek me aan en zei sorry, voor ik het door had gleed zijn lul in me. Ik lachte en zei, ja jammer maar wel heel erg geil. Ze lachte weer en zei, oohhh ik dacht dat je boos zou zijn. Zou alleen maar wat vingerene n trekken en pijpen. Ik gaf haar een zoen en zei, vond je het lekker.

Ze lachte en zei, echt wel helaas wat kort. Hoe vond jij het zei Kim. Ik liet mijn broek zakken en daar was mijn stijve lul. Onder de douche gestapt en heerlijk met elkaar sex gehad. De volgende dag op starbeach was Dave daar ook. Hij kwam naar Kim samen met een vriend van hem boyd of zoiets.

Ze zeide mijn gedag en ging bij Kim op het bedje zitten. Ik deed de doppen van mijn ipod in maar zetten hem niet aan. Ik hoorde hoe Dave voorstelde dat hij vanavond wel weer leuk wilde doen en dat zijn vriend wel mee wilde doen als zij het leuk vond. Ik stond op en deed als of ik haar wat drinken aanbood.

Kim lachte en zei baco en zei, wel geil. Ik lachte en zei maar dan wil ik het wel goed zien. Altijd handig als hun toch alleen maar engels lullen.

Ik liep weg en toen ik terug kwam was Kim alleen. Kim lachte en vertelde dat ze ja had gezegt en dat ze had af gesproken in de zelfde bar. Na het eten kleden ze zich om en was klaar Ku weer lekker glad en tijdens het eten had ze toegeven dat dit haar grootste fantasie was. Een keer een geile trio met vreemde mannen.

De beruchte bar maar geen dave en zijn sukkel vriend. Jammer maar hij kwam niet. We liepen naar en andere bar en plofte neer en Kim lachte en zei jammer. Ach komt wel weer een andere keer lachte ik.

Kim lachte ook en zei dat weet ik nu wel zeker. We dronken en lachte samen en spraken over de mogelijkheden.

Wat Kim niet door had was dat een man perfect uitzicht had tussen haar benen aangezien ze wat wijds beens zat en geen string droeg. Ik had dit wel door maar zei eerst niks. Het was een ouder griekse man.

Ik lachte en zei tegen Kim na twee borrels verder. Je zit een oude man op te geilen. Kim keek rond maar had al snel oog contact en had door dat ze wat wijd beens zat. Kim keek me lachend aan en opende haar benen nog wat en zei, ach heb die arme man wat te rukken vanavond. Ik lachte en zei waarom moet ie alleen rukken. Kim lachte en zei, kijk eens naar hem ik denk dat ie de 50 al voorbij is.

Ik lachte en zei, tja hij stop niet bij 20 min. Kim lachte en zei, dat denk ik ook niet. Ik ging anders zitten en streelde haar binnen kant van haar dij en gleed omhoog en vroeg haar of hij nog keek. Kim lachte en zei ja dat doet hij zeker en ik gled met een vinger door haar kutje welke nat werd. Kim lachte naar me en zei, volgens mij vind jij het wel erg geil. Kim lachte en zei tja maar hij is echt eens stuk ouder dan ik. Voel je niks van. Ik stond op en liep naar de wc en zei, ach en wat is leeftijd.

Ik liep de wc uit en bleef even staan en zag dat die man Kim echt helemaal bekeek. Kim gaf hem nog steeds wat uit kijk. Ik liep naar de man en ging bij hem zitten. Kim keek met grote ogen naar mij en de man schrok. Ik vroeg hem lachend of het uitzichtmooi was. Ik spreek grieks aangezien ik 5 jaar in een grieks restaurant heb gewerkt. De man lachte en zei tja ziet er erg lekker uit. Ik vroeg hem of hij met mijn vriendin wilde spellen hij lachte en zei ja wie niet.

Ik lachte en zei maar dan wil ik wel kijken hoe jij haar verwent. Hij gaf me een hand en zei lijkt me geil. Kim kwam er bij en ik vertelde dat ik mocht kijken van hem.

Kim lachte en zei hufter ben je. We liepen naar ons appartement en gingen naar binnen. Kim wist niet hoe ze moest doen. Ik pakte haar vast en knede haar borsten en maakte deze bloot. Kim hijgde en zei maar stef hij is veel ouder dan ik.

Ik vroeg zijn leeftijd en hij zei, 58 jaar oud maar alles werkt nog prima en opende zijn pantalon en zijn stijve oude lul was daar. Kim keek er naar en zei, oke die is best nog al groot. Ik liep met Kim naar hem toe en duwde haar op zijn schoot. Hij lachte en streelde met zijn hand haar stijve tepels. Kim lachte en zei, ik doe het voor jouw. Ik streelde haar kutje en zei voel het, alleen voor mij. Ze was super nat. De man speelde met haar tepels en haar natte kut en likte en zoog aan haar tepels.

Hij duwde haar op het bankje en opende haar benen en begon te spelen met haar kutje en likte haar natte spleet. Vingerde haar gaatjes en speelde geil met haar schaamlippen en klitje. Ik hoorde en zag Kim geil genieten en vroeg haar en mag hij je neuken. Kim hijgde en riep hij moet me neuken. Ze stond op en liep naar het bed en ging liggen. Hij kroop op bed en kroop op haar en Kim stak zijn oude stijve lul in haar jonge geile natte kut en liet zich gewillig neuken door deze oude man.

Hij pompte stevig op haar en naaide haar naar haar hoogte punt. In diverse standje ramde deze oude man zijn stijve grote lul in haar jonge kutje en mondje. Kim zat nu op haar knieen en werd stevig genomen. Hij speelde met haar kontje en duwde zijn lul in haar kont. Ik duwde mijn lul in haar mond en Kim zoog heerlijk terwijl ik onder haar lag en zag hoe die oude lul in haar jonge kontje gleed.

Kim gilde het uit van genot en ik likte haar kut terwijl die kerel haar kont naaide. Ze zoog mijn lul leeg en hij spoot zijn zaad tegen haar kut en kont aan.Lekkere poesjes geile blote meiden


sex op zijn grieks stijve lul in broek