Paal in kut neuk er op los

paal in kut neuk er op los

.

Vingeren nat natte open kut

Ik zie je morgen! Bij het uitkleden zag ze haar schaamhaar aan beide kanten langs haar slip uitkomen. Aanvankelijk verdwenen alleen de haartjes langs de kant, maar omdat haar kutje zo tintelde bleef ze de grens steeds verleggen en had ze alleen nog haartjes op haar schaamlippen.

Haar schaamlippen kriebelden echter als een gek en haar klitje was helemaal opgezwollen. Het kriebelen werd zo erg dat ze besloot om dan maar alles eraf te halen. Voor het eerst in haar leven had ze een helemaal kale poes. Bij het afspoelen zag ze voor het eerst hoe haar kutje er, helemaal kaal, uit zag.

Grote lippen en daar tussenin twee, een klein beetje opgefrommelde, kleine schaamlipjes. Wie kon dat nou zijn? Wil zou toch pas om 11 uur komen. Ze trok snel het eerste kledingstuk wat ze kon pakken aan en haastte zich naar beneden.

In plaats van 11 uur stond hij dus al om 10 uur voor de deur. Het was een bloedhete dag. Wil had slecht geslapen door de hitte. Hij hoorde zijn schoonzus van de trap af komen. Ze had open gedaan in een vrij groot shirt en het was direct duidelijk dat ze geen beha aan had want hij zag haar harde tepels door de stof heen prikken. Even wat anders aantrekken. Daar stond Wil, in de gang. Hij zag zijn schoonzus de trap op gaan en schrok.

Hij keek van onder aan de trap recht tegen haar kale kutje aan. Wow, hij was dol op een kaal kutje. Ondanks de 4 kinderen had ze echt nog een lekker kutje en een mooie ronde kont. Hij kon het niet goed zien maar het leek wel dat haar lipjes flink uitgelebberd waren.

Zijn paal had direct gereageerd en stond strak in zijn sportbroek. Even later kwam Ingrid naar beneden, in een bikini. Jij hebt ook een korte broek aan zie ik. Hij twijfelde of ze door had dat haar broekje vrij strak om haar kutje zat en haar rechtertiet half uit haar hesje hing. Hij kon er echt niets aan doen maar hij kreeg me toch een harde lul van dat kontje. Lekker koud water met ijsklontjes.

Hij schrok zich een ongeluk. Zijn sportbroek was drijfnat en hij sprong omhoog uit zijn stoel. Omdat hij een witte sportbroek aanhad kon je er dwars door heen kijken. Wil zag dat Ingrid heel erg was geschrokken, van zowel haar actie als van de enorme dikke paal die ze nu door de stof heen kon zien. Ze bleef even, 3 seconden, stil staan en rende naar binnen om een handdoek te pakken.

Zonder na te denken had Wil zijn sportbroek uitgetrokken. Ingrid kwam naar buiten met een handdoek en zag Wil staan, met zijn gigantische grote dikke lul recht omhoog wijzend. Ze deed alsof ze de andere kant op keek, liep naar Wil en gaf hem de handdoek. Wil stak zijn handen echter in de lucht en instinctief droogde Ingrid hem af. Eerst zijn borst toen zijn benen en, na enige aarzeling, droogde ze zijn keiharde paal af. Eerst zachtjes maar daarna toch wat steviger. En Wil wist het niet zeker maar het leek er verdacht veel op dat ze met de handdoek om zijn paal een paar trekkende bewegingen maakte.

Ingrid knielde voor hem en hij voelde het broekje langzaam omhoog gaan. Het was echt veel te klein. Ingrid stond op en probeerde zijn grote paal in het broekje te stoppen maar die stak er nog steeds een stuk bovenuit. Bij het omhoog trekken voelde Wil haar harde tepels over zijn benen gaan.

Eerst had Ingrid hem, op de trap, naar haar kutje laten kijken. Vervolgens was ze tegenover hem gaan zitten met haar bikinibroekje haast in haar spleet opgetrokken en haar tiet uit het hestje.

Op de bovenste verdieping hing nog helemaal geen lamp. Op een trapje staand hing Wil de eerste lamp op. Zijn paal stak nog steeds uit zijn broekje. In de kinderkamer moest een spotje worden opgehangen. Ingrid stond naast Wil om dingen aan te geven. Als ik je uitleg hoe het moet is het echt simpel. De stroom staat toch uit. Wat was hier in hemelsnaam aan de hand.

Haar zwager stond in een, expres door haar gekozen veel te klein broekje, lampen op te hangen terwijl zij in haar veel te kleine bikini had willen laten zien dat ze nog mee in huis heeft. Ze kon zich eigenlijk niet langer in houden. Ze had direct gezien dat hij haar had nagekeken op de trap. Ze was zonder na te denken, te snel, naar beneden gegaan. Het feit dat hij van het kijken naar haar natte kale kutje een dikke paal in zijn broek had gekregen had haar direct bloedje geil gemaakt.

Die tennisbal was een mooi hulpmiddel om zijn broek nat te gooien. En wow, wat had hij een ongelooflijk mooie dikke, harde paal. Ze had er stiekem een paar keer lekker aan getrokken bij het afdrogen. Wil schaamde zich kennelijk totaal niet om zijn piemel aan haar te laten zien.

Eigenlijk was dat toch niet normaal? Ze stonden allebei bijna in hun blote kont maar er gebeurde niets. Eens kijken hoe hij zou reageren als ze zonder onderbroekje terug zou komen. Even later kwam ze boven met een glas water. Ze rekte zich expres wat uit. Wil keek tegen een heerlijk kaal kutje aan. Zijn dikke lul groeide nog verder uit het broekje. Dit was niet normaal, het was nu overduidelijk dat zijn schoonzus te pakken was.

Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem.

Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen! Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug! Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in!

Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden! Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken!

Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond. Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie. Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten. Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten.

Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten. Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf. Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden.

Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op! Shit wat zag ze er geil en opwindend uit! Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf.

Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel. En ze genoot ervan!

Je mag nu helemaal geen seks hebben! Dit is niet goed en toch neuk ik je dikke moederkut! Shit, ik neuk je geile moederkut! De opwinding steeg met elke stoot van zijn lul. Aicha was al zo vreselijk geil, maar de vieze en beschuldigende praatjes van de Dokter maakte haar nog geiler. Ze was een hoer en een overspelige zondaar! Dat ze alle regels aan het overtreden was maakte de toch al niet zo fanatieke Moslima nog geiler. Mohammed was gelovig, zij een stuk minder, voor het eerst in haar leven brak ze alle wetten en regels, schaamteloos!

De al die jaren gespeelde vroomheid zorgde ervoor dat de remmen compleet los gingen en ze genoot van het perverse van haar overspel.

Ze was zwanger, vierendertig weken! Haar kut werd geneukt door haar arts terwijl haar man de kinderen uit school haalde! Shit, wat ze fout, slecht! Maar ook vreselijk geil! O, ja dokter, neuk mij hard en diep! Spuit je zaad in mijn kutje! Haar melkborsten schudde wild onder de harde stootten van de dokters stijve lul.

Wild neukte hij er op los, aangespoord door haar geile praatjes. Voor beide stond er veel op het spel, dat verhoogde de spanning enorm! Beide konden ze alles verliezen, hun partner, zijn baan, haar toekomst als Moslima!

Mohammed zou haar waarschijnlijk verstoten en verafschuwen, dit was waar hij het meeste voor vreesde! Zijn vrouw geneukt door een ander en ze werd er zo vreselijk geil door!

Carl stopte met neuken en pakte de fles glijmiddel en kneep wat van het spul op haar kontgaatje. Aicha voelde het koude spul langzaam over haar sterretje glijden. Ik stop mijn stijve lul in je poepertje! De ribbels van haar anus streelde de toch al verwende lul van Dokter Carl die het tempo opvoerde.

Als twee beesten gingen ze tekeer. Soppende geluiden vulde de doorgaans stille behandelkamer. Wild glibberde zijn pik heen en weer in haar strakke kontkutje.

Aicha begon zich te vingeren, ze wilde klaarkomen! Wild speelden haar vinger met haar klitje, af en toe gleed ze met wat vingers in haar wijd openstaande drijfnatte kutje. Ram die geile lul diep in mijn moederkontje! Ik kom klaar schreeuwde ze! Straks zijn we de lul! Spuit je zaad in mijn mond! Haar mooie volle lippen sloten zich strak om zijn pik.

Met beide handen greep hij haar hoofd vast en begon haar gezicht te neuken. Aicha kon geen kant op en moest de grote lul van de Dokter diep in haar keel toelaten. Gretig verzwolg ze zijn neuker en zoog zijn geil op. Plots werden ze opgeschrikt door haar telefoon! Snel duwde ze de Dokter naar achter en greep haar tas, ze pakte de telefoon en nam op.

Ze moest de telefoon wel aannemen, Mohammed was in staat de behandelkamer in te lopen als hij geen gehoor kreeg! Met de Dokters steigerende lul in een hand en de telefoon in de andere nam ze op: De dikke piemel gleed in haar hand heen en weer. Terwijl ze naar de stem van Mohammed luisterde nam ze de pik weer in haar mond. Stilletjes sabbelde ze op de eikel, zoog zijn geil in haar mond, terwijl Mohammed zei dat hij de parkeerplaats op reed.

Ik kom wel naar beneden, blijf maar in de auto zitten! Ik kom eraan, nog even Dokter van Dam bedanken! De Dokter had het orgasme van zijn leven, dikke stralen zaad vlogen zijn ballen uit en dropen uit de mondhoeken van Aicha op haar volle melktieten. Tevreden keek ze hem aan vanonder haar hoofddoekje, terwijl het sperma nog uit haar mondje droop, ze smeerde zijn zaad over haar moederborsten uit.

Het spijt mij, ik heb mij laten gaan! Je was zo mooi en onweerstaanbaar! Ik heb je misbruikt! Bedankt Dokter, dit was net wat ik nodig had!

paal in kut neuk er op los

.

Het afrollen van het condoom en het glijmiddel dat de dokter er op aan bracht associeerde ze, precies zoals Dokter Carl hoopte, met seks. Het kan eerst best een beetje koud aanvoelen. Je moet proberen je te ontspannen, dan doet het geen pijn. Aicha ontspande zich niet! Het idee om zo betast en bevingerd en zelfs gepenetreerd te gaan worden deden haar hart sneller slaan. Ze had, al sinds enige maanden gemerkt dat haar kutje super gevoelig was geworden door de toenemende druk van haar groeiende buik en bijhorende grotere doorbloeding van haar schaamstreek.

Haar klitje was zo dik en gezwollen dat het wel een klein piemeltje leek! Ze dacht dat ze klaar zou komen op het moment dat Dokter Carl haar kutje zou aanraken! De licht getinte huid en de donkere randjes van haar binnenste schaamlippen deden hem denken aan heerlijke rosbief, het liefste had hij gelijk op haar uitnodigende kutje aangevallen en met zijn tong haar gezwollen klitje gestreeld en de geile sappen uit haar zwangere kutje gezogen.

Hij moest zich beheersen! Carl had een klein tubetje gepakt en smeerde er een klein beetje van op de top van zijn rechter wijsvinger. Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen. Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden. Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging. Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden.

Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje. Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje. Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden!

Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat! De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek!

Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers. Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer!

Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit.

Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik. Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen!

Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd.

Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen!

Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug! Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in!

Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden!

Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden?

Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond. Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie. Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten. Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten.

Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten. Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf. Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden.

Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op! Shit wat zag ze er geil en opwindend uit! Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf.

Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel. En ze genoot ervan! Je mag nu helemaal geen seks hebben!

Dit is niet goed en toch neuk ik je dikke moederkut! Shit, ik neuk je geile moederkut! De opwinding steeg met elke stoot van zijn lul. Aicha was al zo vreselijk geil, maar de vieze en beschuldigende praatjes van de Dokter maakte haar nog geiler. Ze was een hoer en een overspelige zondaar! Dat ze alle regels aan het overtreden was maakte de toch al niet zo fanatieke Moslima nog geiler.

Mohammed was gelovig, zij een stuk minder, voor het eerst in haar leven brak ze alle wetten en regels, schaamteloos! De al die jaren gespeelde vroomheid zorgde ervoor dat de remmen compleet los gingen en ze genoot van het perverse van haar overspel.

Ze was zwanger, vierendertig weken! Haar kut werd geneukt door haar arts terwijl haar man de kinderen uit school haalde! Kan wel zeggen dat we een prima en afwisselend sexleven hebben waar ik tevreden mee ben. Meerdere keren per week ga ik met mijn benen wijd voor mijn man en ik kan wel zeggen dat ik er een liefhebster van ben. Niet superslank ben ik laat ik het zo zeggen dat ik vind dat ik een paar kilo te zwaar weeg, wel heb ik lekkere volle dikke tieten met maat C.

Donkerrood krullend haar heb ik, mijn man vind het altijd erg leuk als ik mij kleed en dat hij wat meer van mijn dikke tieten ziet. Ik mag dat wel en laat graag een klein beetje meer zien. Als we lekker aan het sexen zijn zegt Ben wel eens om mij extra op te geilen dat ik mij door een andere vent moet laten neuken een keer. Geen haar op mijn hoofd denkt daar aan maar speel het spel soms wel eens mee, en fantaseren we er lekker op los terwijl hij mij dan prima onderhanden neemt.

Zo was het augustus dit jaar dat mijn schoonvader jarig was, de vader van Ben dus, Bernhard heet hij maar om verwarring te voorkomen noem ik hem altijd gekscherend “Ouwe”. Niet dat hij oud is hij is net de 50 gepasseerd, omdat hij alleen is help ik hem altijd op zijn verjaardag, overigens kan ik prima met hem overweg hoor, ik had die dag een rok aan tot net boven de knieën, een string eronder, blote benen, en ook vanwege mijn grote tieten een BH aan en er een blouse over. In de avond na zijn werk zou mijn man ook komen, in de middag was er wat bezoek geweest en het was wel gezellig, toen iedereen weg was stond ik in de keuken wat vaat op te ruimen komt de “Ouwe” achter mij staan en pakt mij met beide handen bij mijn kont en zegt daar bij: Na even laat hij me los en gaat weer naar de kamer, als ik later bij hem zit vraagt hij of ik het niet erg vond dat hij mij bij mijn kont pakte en of ik er niet kwaad om ben.

Duidelijk zeg ik hem dat ik het niet erg vond maar dat mijn man dat beter niet kan zien en weten. Lachend zegt mijn schoonvader dan dat hij het wel vaker mag doen zolang niemand het maar zit, en erachter aan: Een poos later als ik weer een keer prima sex met mijn man heb en hij weer aan het fantaseren slaat hoe ik me door een ander zou laten neuken kan ik er niets aan doen dat ik in gedachten aan mijn schoonvader moet denken hoe het zou zijn als hij mij zou neuken.

Heerlijk geil maakt het mij, maar na de sex denk ik er verder niet meer aan. Toch denk ik vaker aan mijn schoonvader dan anders, en besluit om de volgende dag zomaar even bij hem op de koffie te gaan, wat ik overigens wel vaker doe hoor.

De volgende dag net na de middag loop ik via de tuin naar de achterdeur die open staat naar binnen en roep: Gelijk als hij de keuken in komt gaat hij achter mij staan en pakt me weer bij mijn billen, ik laat het toe maar zeg lachend: Door dat ik een string draag zijn mijn billen bloot, ik laat hem even begaan en vind het ook wel spannend Als hij dreigt te ver naar de voorkant te gaan richting mijn kale kut draai ik om en loop bij hem vandaan, met mijn rokje nog om tot mijn middel opgestroopt zeg ik hem: Volgens mij zag ik wel een flinke bult in zijn broek!

Best wel lekker geil voel ik mijzelf de rest van de dag en die avond op bed wil ik stevig door mijn man gepakt worden, ik kan het niet laten als hij mij goed aan het neuken is om er aan te denken hoe het zou zijn als mijn schoonvader zijn paal nu in mijn kut zou stoten. Mijn man merkt dat ik heel erg geil en nat ben ik geef hem aan dat ik zo erg van hem geniet De volgende dag neem ik mij al voor om snel weer bij de “Ouwe” op de koffie te gaan, en de opvolgende dinsdag ben ik vrij van mijn werk en stuur schoonvader een bericht tegen tienen of hij de koffie klaar heeft.

Al snel krijg ik een positief antwoord, het is redelijk lekker weer en ik heb een ruim vallende redelijk korte rok aan en een micro string eronder, mijn kutje heb ik lekker kaal geschoren Het stoute plan heb ik dat als hij mij weer onder mijn rok pakt ik wel wil weten hoe ver hij durft te gaan en neem me voor hem niet tegen te houden.

Bij hem aangekomen loop ik via de tuin de keuken in waar schoonvader aan de keukentafel de krant zit te lezen, we begroeten elkaar we kletsen even en ik schenk de koffie voor ons in. Als ik die op de tafel zet voor ons pakt hij mij bij mijn heupen en trekt mij naar hem toe met de woorden: Gewillig ga ik met mijn rug naar zijn gezicht op zijn schoot zitten en voel hoe hij mijn rok omhoog werkt en mijn blote billen kneed, doordat ik aan elke kant van zijn benen een been van mij heb staan zit ik met mijn benen we een stuk uit elkaar natuurlijk.

Lekker laat ik hem mijn blote billen kneden en ik krijg ook een compliment voor de mooie string die ik draag. Hij wrijft en kneed mijn billen en steeds gaat hij via mijn heupen een stukje verder nar de voorkant. Waarschuwend zeg ik hem: Ik voel wel dat er een harde paal onder mijn kont zit in zijn broek inmiddels.

Dan even later wrijft hij over mijn string over mijn kale kut, doordat ik zit zoals ik eerder omschreef heeft hij alle ruimte daar en zegt hij: Geil als ik ben beweeg ik mijn onderlichaam lekker mee en meerdere vingers beweegt hij nu in mijn drijfnatte kut. Geil als hij ook is zegt hij in mijn oor:Sex oma gratis sex massage voor vrouwen

  • Plots stopte hij en bekeek het scherm aandachtig. De 1e keer wil ik in je mondje klaarkomen.
  • NURU MASSAGE NOORD HOLLAND MEISJES MET ELKAAR
  • Thai massage b2b tiener sletjes
  • Paal in kut neuk er op los
  • Erotische modellen gezocht meisje vingert haar kutje

Buitensex escort prive ontvangst zuid holland


Sperma slikkende meiden kut slet


Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje. Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat! De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek! Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in.

Langzaam neukte hij haar met twee vingers. Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper!

Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer! Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit. Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik. Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje!

Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen!

Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd. Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht!

Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen! Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug!

Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg.

Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden!

Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond.

Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie. Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten. Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten.

Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten. Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf. Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden.

Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op! Shit wat zag ze er geil en opwindend uit! Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf. Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel.

En ze genoot ervan! Hij kon het niet goed zien maar het leek wel dat haar lipjes flink uitgelebberd waren. Zijn paal had direct gereageerd en stond strak in zijn sportbroek.

Even later kwam Ingrid naar beneden, in een bikini. Jij hebt ook een korte broek aan zie ik. Hij twijfelde of ze door had dat haar broekje vrij strak om haar kutje zat en haar rechtertiet half uit haar hesje hing. Hij kon er echt niets aan doen maar hij kreeg me toch een harde lul van dat kontje. Lekker koud water met ijsklontjes. Hij schrok zich een ongeluk. Zijn sportbroek was drijfnat en hij sprong omhoog uit zijn stoel. Omdat hij een witte sportbroek aanhad kon je er dwars door heen kijken.

Wil zag dat Ingrid heel erg was geschrokken, van zowel haar actie als van de enorme dikke paal die ze nu door de stof heen kon zien. Ze bleef even, 3 seconden, stil staan en rende naar binnen om een handdoek te pakken. Zonder na te denken had Wil zijn sportbroek uitgetrokken. Ingrid kwam naar buiten met een handdoek en zag Wil staan, met zijn gigantische grote dikke lul recht omhoog wijzend. Ze deed alsof ze de andere kant op keek, liep naar Wil en gaf hem de handdoek.

Wil stak zijn handen echter in de lucht en instinctief droogde Ingrid hem af. Eerst zijn borst toen zijn benen en, na enige aarzeling, droogde ze zijn keiharde paal af. Eerst zachtjes maar daarna toch wat steviger. En Wil wist het niet zeker maar het leek er verdacht veel op dat ze met de handdoek om zijn paal een paar trekkende bewegingen maakte. Ingrid knielde voor hem en hij voelde het broekje langzaam omhoog gaan. Het was echt veel te klein.

Ingrid stond op en probeerde zijn grote paal in het broekje te stoppen maar die stak er nog steeds een stuk bovenuit. Bij het omhoog trekken voelde Wil haar harde tepels over zijn benen gaan. Eerst had Ingrid hem, op de trap, naar haar kutje laten kijken. Vervolgens was ze tegenover hem gaan zitten met haar bikinibroekje haast in haar spleet opgetrokken en haar tiet uit het hestje. Op de bovenste verdieping hing nog helemaal geen lamp. Op een trapje staand hing Wil de eerste lamp op.

Zijn paal stak nog steeds uit zijn broekje. In de kinderkamer moest een spotje worden opgehangen. Ingrid stond naast Wil om dingen aan te geven. Als ik je uitleg hoe het moet is het echt simpel. De stroom staat toch uit. Wat was hier in hemelsnaam aan de hand. Haar zwager stond in een, expres door haar gekozen veel te klein broekje, lampen op te hangen terwijl zij in haar veel te kleine bikini had willen laten zien dat ze nog mee in huis heeft.

Ze kon zich eigenlijk niet langer in houden. Ze had direct gezien dat hij haar had nagekeken op de trap. Ze was zonder na te denken, te snel, naar beneden gegaan. Het feit dat hij van het kijken naar haar natte kale kutje een dikke paal in zijn broek had gekregen had haar direct bloedje geil gemaakt. Die tennisbal was een mooi hulpmiddel om zijn broek nat te gooien. En wow, wat had hij een ongelooflijk mooie dikke, harde paal. Ze had er stiekem een paar keer lekker aan getrokken bij het afdrogen.

Wil schaamde zich kennelijk totaal niet om zijn piemel aan haar te laten zien. Eigenlijk was dat toch niet normaal? Ze stonden allebei bijna in hun blote kont maar er gebeurde niets. Eens kijken hoe hij zou reageren als ze zonder onderbroekje terug zou komen. Even later kwam ze boven met een glas water. Ze rekte zich expres wat uit. Wil keek tegen een heerlijk kaal kutje aan. Gewillig ga ik met mijn rug naar zijn gezicht op zijn schoot zitten en voel hoe hij mijn rok omhoog werkt en mijn blote billen kneed, doordat ik aan elke kant van zijn benen een been van mij heb staan zit ik met mijn benen we een stuk uit elkaar natuurlijk.

Lekker laat ik hem mijn blote billen kneden en ik krijg ook een compliment voor de mooie string die ik draag. Hij wrijft en kneed mijn billen en steeds gaat hij via mijn heupen een stukje verder nar de voorkant. Waarschuwend zeg ik hem: Ik voel wel dat er een harde paal onder mijn kont zit in zijn broek inmiddels.

Dan even later wrijft hij over mijn string over mijn kale kut, doordat ik zit zoals ik eerder omschreef heeft hij alle ruimte daar en zegt hij: Geil als ik ben beweeg ik mijn onderlichaam lekker mee en meerdere vingers beweegt hij nu in mijn drijfnatte kut.

Geil als hij ook is zegt hij in mijn oor: Sneller en wilder beweegt hij meerdere vingers in mijn geile drijfnatte kut en al snel kan ik het niet meer houden en wild schokkend kom ik op een geweldige manier klaar op de vingers van mijn schoonvader. Uitgeput hang ik op zijn schoot bij te komen als ik hem met schorre stem zeg en vraag: Snel draait hij de achterdeur op slot en loop ik al de trap op, daar op zijn slaapkamer kleed ik mij snel helemaal uit ik wil mijn naakte lichaam aan mijn schoonvader tonen.

Met open mond bekijkt hij me en geeft me de nodige complimenten, als hij ook naakt is moet ik op het bed gaan liggen en zegt hij: Op mijn rug ga ik liggen en trek mijn benen op om zo mijn geile kut aan te bieden en antwoord: Zijn tong voel ik tussen mijn schaamlippen bewegen en heerlijk likt hij mijn kut uit, afwisselend zuigt en bijt hij op mijn klit, luid kreunend lig ik te genieten. De Ouwe is wat wilder en ruwer als mijn man maar dat ik nu juist extra lekker, meerdere vingers perst hij diep in mijn kut en hij geeft mij een geweldig lekkere befbeurt.

Het vingeren, likken en bijten op mijn klit maakt me wel zo enorm bloedgeil dat ik er de weg van kwijt raak, zo enorm geil makt dit alles mij, ik weet dat ik aan het vreemd gaan ben maar dat interesseert me niet op dit moment, de geweldige sex met mijn schoonvader is het lekkerste en meest geile wat ik ooit heb gedaan. Ik begin te roepen dat ik klaar ga komen en dat hij door moet gaan en vreselijk verlang ik naar het aanstaande orgasme en dan als een soort van explosie barst het los in mijn lichaam.

Wild schokkend en bewegend kom ik op een geweldige manier klaar en na even duw ik mijn schoonvader weg omdat mijn kut te gevoelig is even. Met mijn benen wijd en een openstaande kut lig ik bij te komen en uit te hijgen, de ouwe ligt aan zijn harde paal te trekken en mij te bekijken, ik zeg hem: Hij antwoord daar op: Met zijn zware lichaam komt hij op mij liggen en met mijn vingers trek ik mijn kut zo ver mogelijk open en de Ouwe wrijft zijn dikke paarse eikel een paar keer door mijn natte kut om hem dan met wat meer druk in mijn geile kut te duwen.

Gelijk merk ik dat hij een stuk dikker is dan die van mijn man maar o zo lekker zoals hij mijn kut open drukt en oprekt, langzaam voel ik hem naar binnen komen. Kreunend van genot geef ik aan hoe lekker het is dat ik die dikke paal in mijn kut voel binnen komen, gelijk drukt hij hem er lekker diep ik met mijn handen inmiddels op zijn billen zeg ik: Wel zo allemachtig geil en spannend vind ik het dat ik mij laat neuken nu door mijn schoonvader