Oma komt gillend klaar pik afbinden

Ik besloot om vrijdagsavond haar op een bepaald punt op te wachten, ver van de buiten wereld. Die vrijdagavond parkeerde ik mijn auto op de weg en niet veel later zag ik haar rode auto al aankomen, ze zag mij staan en zwaaide enthousiast en stapte uit. Ik drukte meteen een pistool tegen haar aan en zei meekomen en liet haar instappen in mijn zwarte busje, in het busje deed ik haar armen op de rug en zette die vast met handboeien, dat deed ik ook met haar benen en propte een doek in haar mond en bond die af met een stuk laken.

Dit ging allemaal zo snel dat ze het niet eens besefte. Ik gooide de deur dicht en reed gauw naar huis toe. Ik haalde Ellie uit de auto en sleurde haar mee de kelder in. Ik vertelde haar dat ze mee moest gaan werken en vertelde haar mijn plan. Ik vertelde haar ook dat er in de kruipruimte bij haar ouders en haar man een bom was geplaatst en dat ik die die kon activeren met mijn mobiel, dit was uiteraard niet waar.

Ik zei tegen haar dat ze er een paar dagen over na mocht gaan denken en dat er eten in de keukenkastjes stond. Ik pakte daarna een schaar en knipte haar kleren van het lijf. Ik bekeek even haar lichaam en floot langzaam en goedkeurend. Ze was ongeveer , lange blonde haren een paar mooie stevige c cup borsten, een geschoren kutje en een paar mooie billen.

Ik stopte de kleren in een plastictas en deed de boeien bij haar af en liep toen zonder iets te zeggen naar boven. Ik gooide in mijn huis de plastic tas in de houtkachel, zo was er geen bewijs meer. Ik zag op de camera’s dat Ellie de knevel van haar mond had los gemaakt en alles aan het verkennen was.

Drie dagen later ging ik met wat nieuwe boodschappen voor het eerst weer de kelder in, ik trof daar een emotionele Ellie aan, ze was geknakt en al huilend zei ze dat ze eraan mee zou werken. Ik ging op de bank zitten en vroeg aan haar om mijn broek los te maken en dat deed ze meteen, ik zei pijp me, ze keek nog met grote ogen naar mijn slappe lul, maar die was in slappe toestand al indrukwekkend. Langzaam begon ze mij te pijpen en ik zei dat ze deepthroat moest gaan leren en ze deed haar best.

Na 10 minuten zei ik tegen haar ga mij maar berijden en dat deed ze, heel langzaam liet ze mijn grote lul naar binnen glijden, ik liet haar 10 minuten mij berijden en ze kwam 3 keer klaar. Ik pakte wat glijmiddel en deed dat op haar sterretje en Ellie begon meteen te zeggen niet anaal en ik zei kop dicht. Ik zette mijn glimmende eikel tegen het sterretje aan en ramde mijn lul in 3 halen helemaal in haar darmen.

Ellie gilde het uit en lag plat op de bank en na 5 minuten voelde ik het borrelen en kwam in haar klaar. Ik zei tegen haar vanaf nu neuken wij iedere dag 3 keer en liep weer naar boven. Ik had de inloggegevens van de mail van Marco en zo kwam ik aan alle informatie en waar ik al op gehoopt had dat kwam ook uit. Zoals ieder jaar ging hij dit jaar ook weer 14 dagen op vakantie met zijn gehele gezin.

De vakantie was geboekt via de mail en zag dat hij over 2 dagen op een zaterdagochtend om 10 uur zou gaan vliegen. Het plan was dat ik de avond van tevoren hun thuis zou overvallen en omdat iedereen toch wist dat hij op vakantie zou gaan, niemand die hem in die 14 dagen thuis zou komen opzoeken. Marco woonde ook buitenaf, dus niemand die ons zou horen, daarnaast woonde hij op een landgoed met hekken erom heen en met een poort die bediend werd vanaf huis of met een pasje.

Wat ik ook in de mail las dat de kinderen ’s avonds al kwamen en daar ook bleven slapen zodat ze ’s morgens met 2 auto’s naar Schiphol zouden gaan.

Ellie was in de afgelopen weken elke dag en soms meer dan 3 keer geneukt. Ook had ik een paar keer de kelder open laten staan en ze had geen poging gedaan om te ontsnappen. De afgelopen dagen was ze ook gewoon in mijn huis en niet meer in de kelder. Ze vertelde ook dat ze haar huwelijk niet meer fijn vond en dat haar man erg dominant was en haar ook telkens in de gaten hield. Ze vond het nu allemaal wel prima en wilde ook graag met mij mee als wij klaar waren bij Marco.

Marco had een heleboel geld en dat zou hij tijdens de overval over moeten gaan maken op een rekening van mij in Brazilië, na de overval zou ik daar heen gaan. Ellie wilde nu dus mee en had een paspoort vervalser een nieuw paspoort voor haar laten maken. De vrijdagavond was aangebroken en Ellie ging zich omkleden, wij hadden samen een jurkje voor haar uitgezocht.

Ze kwam naar beneden en zag er stralend uit, jurkje kwam net over haar kontje heen, de rug was open en over haar borsten liep een strook stof van 5cm breed die haar tepels verborgen, aan de zijkant zag je haar borsten wel. Ik kreeg meteen weer een stijve en Ellie zag dat ook en streelde even de bult die in mijn strakke broek duidelijk naar voren kwam.

Ook als mijn lul in slappe toestand was zag je in de strakke broek duidelijk de grote. Daarnaast had ik een strak shirt aan ook in het zwart met korte mouwen. Wij deden de laatste spullen in mijn busje, die was redelijk vol want wij hadden ook etenswaren voor 14 dagen bij ons en nog wat andere zaken die wij voor de overval nodig hadden.

Wij reden eerst een keer langs het huis van Marco en zag dat de auto van Julie en Remco schoonzoon er al stond. Ook stond de golf van Joeri er samen met de 2 auto’s van Marco en Marloes. Wij parkeerde onze bus in de strook met bomen aan de achterzijde van het huis, ik forceerde het poortje die toegang gaf tot het landgoed. Wij slopen via de struiken naar de achterdeur, samen hadden wij een rugtas bij ons waarin voldoende handboeien zaten. Ik was een keer bij Marco thuis geweest en wist precies hoe de indeling was van het huis.

Dichtbij gekomen zagen wij dat iedereen in de woonkamer zitten en wij opende zachtjes de achterdeur en slopen zachtjes richting de woonkamer. Ik gooide de woonkamerdeur open en schreeuwde iedereen de handen omhoog, ze schrokken allemaal en schreeuwde nogmaals handen omhoog. Allemaal deden ze dat en ik gaf aan dat ze allemaal zo moesten blijven zitten. Ik gaf iedereen 1 voor 1 de opdracht om langzaam op te gaan staan en zich om te draaien, Ellie deed dan gauw de handboeien om en zocht in de zakken om de mobiele telefoons af te pakken.

Toen iedereen geboeid was vroeg ik aan Marco waar de pasjes voor de poort lagen en de autosleutels van hun 2 auto’s. Toen schreeuwde ik dat iedereen naar boven moest gaan en stuurde ze naar de grote slaapkamer van Marco en Marloes. Gelukkig was daar niets veranderd sinds de afgelopen 2 jaren, het grote bed stond in het midden, 3 muren en 1 muur met ramen.

Verder stonden er alleen 2 nachtkastjes en 2 stoelen en een inloopkast. Ik schreeuwde iedereen liggen en Ellie deed handboeien om de voeten, toen dat klaar was deed ik nog een paar handboeien aan elkaar zodat iedereen aan elkaar vast zat. Ik schreeuwde dat iedereen moest blijven liggen en dat ik ze anders zou afknallen. Ik pakte de vaste telefoon van het nachtkastje en nam die mee naar beneden. Ellie zou ons busje gaan ophalen en ik parkeerde de auto’s in de grote schuur, daar zou niemand ze zien en het zo lijken dat ze op vakantie waren.

Ellie was ondertussen het busje aan het uitladen en zodra wij die leeg hadden ging het busje ook de schuur in en ik monteerde een nieuw slot op de schuur. De achterdeur en voordeur blokkeerde ik ook dmv een extra slot die ik er gauw opschroefde. Ellie had alles al naar boven gebracht en zei tegen haar blindeer alle ramen op de slaapkamer douche en overloop.

Als wij ’s avond lampen aandeden dan was het van de buitenzijde donker. Ik pakte de boormachine en ging 14 ogen in de muur boren van de slaapkamer, telkens 2 ogen boven elkaar. De onderste oog 10 cm van de grond en de andere haak op cm vanaf de grond. Toen wij klaar waren was het stil op de slaapkamer, wel hoorde je wat snotterende geluidjes. Ik maakte Marco los van de rest en zette hem tegen de muur aan met zijn handen omhoog. Ik pakte een ketting en monteerde die met een karabijn haak aan het oog, daarna pakte ik nog een karabijn haak en maakte die vast aan de ketting en aan de handboei.

De handboeien aan de voeten werden in de onderste ogen vastgezet. In een mum van tijd stond iedereen tegen de muur aan. Omdat de kettingen lang waren kon ik iedereen met de handen omhoog tegen de muur aan zetten.

Ik pakte 2 blikjes met cola en ging samen met Ellie op bed zitten en wij keken elkaar aan en zeiden, dat hebben wij mooi snel gedaan. Toen wij de cola ophadden pakte ik een schaar uit de tassen die op de overloop stonden en gaf de schaar aan Ellen. Zij stond op en knipte de spijkerbroek van Marco kapot en daarna volgde zijn trui, schoenen en sokken en als laatste zijn boxer. Daar stond Marco dat helemaal naakt en aangezien wij de mensen hadden verdeeld over de 3 muren kon iedereen elkaar zien.

Ik liep naar Marco toe en fluisterde zachtjes dit krijg je als mij onterecht ontsla. Ik pakte zijn slappe lul vast en begon de voorhuid langzaam naar achteren te strekken, ik ging daar een paar minuten mee door tot dat zijn lul stijf was en als een kapstok vooruit stond. Zijn lul was ongeveer 16 cm en had een normale dikte. Zijn dochters keken de andere kant op en ook Marloes durfde niet goed te kijken.

Ik zei tegen Ellie, knip van iedereen maar de kleren van hun lichamen en 10 minuten later was Ellie klaar. Ik liep naar de linker muur toe en als eerst stond daar Esther, zij was 17 en had ook zeker al een c cup, strak lichaam en mooi slank, haar billen hadden wel wat voller gemogen.

Ik vroeg aan haar of ze nog maagd was en ze schudde van nee. Ik voelde even aan haar kutje en drukte een vinger in haar nog droge kutje, ze kreunde licht. Naast haar stond Joeri, hij was redelijk gespierd en was cm lang, zijn lul hing ook nog slap naar beneden net als zijn balzak. Ik gaf Ellie de opdracht om Joeri zijn lul stijf te pijpen en mij dan de maten door te geven.

Ik liep door en kwam bij Jo, zij was 16 jaar een stuk kleiner dan haar zus, wel ongeveer haar figuur. Ik vroeg aan haar of ze nog maagd was en zij knikte van ja, ik zei hard op, Ellie wij hebben hier nog een maagd, kan haar vader haar straks mooi even ontmaagden. Jo begon meteen de huilen. Ondertussen was Joeri aan het kreunen en Ellie stopte met pijpen en pakte een cm meter en zei, 17 cm maar wel dun.

De volgende muur daar stonden Marco met ondertussen weer een slappe lul en daarnaast stond Marloes. Marloes was ook cm lang en had grote borsten, zeker e cup, mooi van vorm, al hingen ze wel iets. Brede heupen en een dikke kont, maar wel een mooie vrouw om te zien. Ik spuugde wat spuug op mijn vingers en stopte er 2 in haar kutje en begon haar hard te vingeren, een paar minuten later begon Marloes hard te hijgen en zag je haar benen bewegen.

Ik stopte er mee en ging naar de volgende muur. Hier stond Remco, een knappe jongen, en een gespierd lichaam, ik gaf Ellie weer de opdracht om te pijpen en mij de maten door te geven. Als laatste kwam ik bij Juli, zij was lang, ook een c cup, voor de rest had ze brede heupen en een te dikke kont. Ik voelde ook haar kutje even, maar die was ook droog. Ellie had de lul van Remco inmiddels stijf en hij kwam op 18cm maar wel wat dikker dan Joeri.

Ik ging voor de mensen staan en zei dat ik iedereen zou gaan misbruiken, maar als iedereen zou luisteren dan bleef iedereen in leven. Ik liep daarna naar de overloop en haalde een driepoot standaard op met een voetpomp eraan. Ik pakte uit de tas een dildo van 7cm dik en wat glijmiddel.

Midden op de slaapkamer draaide ik de dildo op de driepoot en spoot er wat glijmiddel op. Ik plaatst de driepoot tussen de benen van Esther en deed ook wat glijmiddel op haar schaamlippen en in haar droge kutje. Ik pompte met de voetpomp de dildo omhoog zodat de punt van de dildo tussen haar schaamlippen zat.

Ik pompte nog 2 keer en Esther moest op haar tenen gaan staan omdat anders de dikke punt van de dildo haar kutje pijn ging doen. Ik liep naar Marco en Marloes en zei, ik ga jullie zo los maken en dan gaan jullie op bed liggen. Jullie gaan dan liefdevolle seks met elkaar hebben voor de ogen van iedereen hier. Mochten jullie niet luisteren dan pomp ik de dildo bij Esther er verder in en als jullie geintjes proberen uit te halen dan schiet ik iedereen hier dood, begrepen en ze knikten beiden.

Ellie maakte Marco en Marloes los en zei ga op bed liggen, dat deden ze ook meteen. Ik zei nu elkaar eerst lekker verwennen, dus Marco lik je vrouwtje en Marloes neem dat lulletje in je mond.

Marco ging op zijn rug liggen en Marloes kroop er overheen, meteen gingen ze aan de slag. Blijkbaar door de spanning kon Marloes niet klaarkomen en na 10 minuten had ik er genoeg van en zei, neuk je vrouw op zijn hondjes en Marco ging meteen achter haar billen zitten en duwde zijn stijve haar kutje in. Vijf minuten later kwam Marco kreunend klaar en ging op bed zitten, ik zei tegen Marloes maak zijn lul weer stijf en als zijn lul stijf is neuk je hem weer en dat doe je 4 keer achter elkaar, luisteren jullie niet dan heeft Esther pijn en ik pompte de dildo nog een 3 centimeter hoger.

We waren 2 uur verder en Marco was nu met pijn en moeite 3 keer klaargekomen, het laatste uur was Marloes alleen maar aan het pijpen geweest, maar er zat geen leven meer in. Ik zie hardop en tegen Ellie, Marloes moet 4 keer geneukt worden, maar als Marco het niet meer kan dan moet iemand anders het maar doen. Ik zei maak Joeri maar los en zet Marco vast. Ik zei tegen Joeri ga op bed liggen en zei tegen Marloes pijp je stiefzoon stijf en daarna neukt hij je.

Ik zei tegen Joeri ik wil 10 verschillende standjes zien mocht je klaarkomen dan mag je even uitrusten. Joeri had een goede conditie en hij neukte Marloes ruim 25 minuten en toen kwam hij klaar. Marloes was uitgeput, dat kon je duidelijk zien. Ik zei tegen Ellie ik ben nu ook geil en jij, zij zei dat ze ook geil was, ik zei dan gaan we daar wat aan doen. Ik pakte van de overloop 2 opklapbare visserskrukjes en plaatste deze midden op het bed en zei tegen Marloes dat ze op haar knieën moest gaan zitten en met haar buik op de vissers stoel moest gaan liggen.

Haar grote borsten hingen aan de voorkant over de visserskruk heen, dat was een geil gezicht en mijn lul werd steeds harder. Ik vroeg aan Ellie om Julie los te maken en haar ook zo op het bed neer te zetten.

Ik deed bij Marloes aan iedere pols een handboei en ook aan haar enkels, met een touw bond ik haar enkels aan de poten van het bed vast en deed dat ook met haar polsen. Als laatste deed een touw onder de kruk door en bond haar vast aan de kruk, Marloes kon zo nergens meer heen. Ellie was ondertussen met hetzelfde bezig maar dan met Julie, toen ook Julie vast lag keek ik eens goed naar de vrouwen.

Ze waren bang dat kon je meteen zien en ik liep om het bed heen keek naar hun kontjes, doordat de benen gespreid waren keek je zo in hun kutjes, bij Marloes liep er nog sperma uit. Ik liep weer naar de andere kant van het bed en trok de beide dames aan hun haren omhoog en zei tegen hun, Ellie is geil en jullie gaan haar zo lekker klaar likken begrepen? Ze knikten beiden van ja. Ik zei tegen Ellie doe je jurkje maar uit en laat je lekker verwennen, begin maar met Julie en gaf haar een knipoog.

Ellie ging meteen met haar benen gespreid voor Julie liggen en die begon meteen te likken. Ik ging weer naar de andere kant van het bed en pakte wat glijmiddel en liet wat glijmiddel op hun beiden sterretjes lopen.

Ik deed mijn strakke broek uit en mijn lul was keihard en deed daar ook wat glijmiddel op. Zowel Julie als Marloes konden mijn lul niet zien en wisten dus ook niet wat hun te wachten stond. Ik ging op het bed staan boven de kont van Marloes, jezus wat had ze zo een lekkere kont. Ik zette mijn eikel tegen haar ster aan en drukte meteen door, met 2 halen zat mijn lul diep in haar kont, meteen begon ik haar in een hoog tempo te neuken. Marloes was aan het huilen en krijste het uit van de pijn.

Ik neukte haar een minuut of 10 in haar kont en zei een paar keer tegen Marco wat een lekker wijf heb je toch. Ellie was ondertussen ook al een keer klaargekomen en ik trok mijn lul uit de kont van Marloes en haar anus bleef mooi open staan. Mijn lul zat onder de poep en ik liep naar de andere kant en zei tegen Ellie laat je likken door Marloes, die was nog steeds aan het huilen. Ik zei tegen Julie lik mijn lul schoon, Julie keek met grote ogen naar mijn apparaat.

Zo dicht voor haar ogen was het misschien nog wel groter, mijn balzak die was ook wat groter dan normaal, zeg maar een grote sinaasappel. Ik drukte mijn eikel tegen haar lippen aan, maar die bleven gesloten en pas toen ik haar 2 klappen in het gezicht had gegeven deed de haar mond open. Ik drukte meteen mijn lul diep in haar keel en ze moest kokhalzen maar dat maakte mij niet uit.

Toen mijn lul weer schoon was ging ik weer naar de andere kant van het bed. Julie begon te schreeuwen van niet anaal en ook zij begon te huilen. Ik ging boven haar staan en met 6 keer stoten zat ik helemaal in haar kontje, alleen Julie was toen al niet meer bij haar bewustzijn. Ik neukte haar nog een paar minuten, maar ik vond het niets aan om een bewusteloos iemand te neuken. Ik trok mijn lul dan ook uit haar kontje en pakte op de overloop een dikke anaal plug, de plug was net zo dik als mijn lul alleen niet zo lang, ik drukte die in haar kontje en omdat het uiteinde weer dun was blijf de plug goed zitten.

Wat een vette reet had dat kind toch. Ik begon te schelden en te tieren van kutwijven en dat ik nog steeds een stijve lul had en een volle zak. Ik liep naar Remco toe en sloeg met mijn vuist in zijn maag, omdat zijn handen aan de ketting zaten kon hij niet dubbelslaan, maar dat wilde hij wel.

Ik begon verder te schelden van dat kutwijf van jou kan niet eens een lul aan in haar kont, wat voor een mietje ben je toch, heb je haar nog nooit in haar kont geneukt en zo ging ik nog even door.

Ik maakte Jo los en zij stond te trillen op haar benen zo bang was ze. Tegen Ellie zei ik hardop ik ga me even douchen en eens kijken of dit wijf mijn zak wel leeg krijgt, maak jij de vrouwen maar los en hang ze maar weer terug.

Marco begon te schreeuwen wat ga jij met mijn dochter doen, ik liep naar hem toe en sloeg hem 2 keer in de maag en hij kon geen woord meer uitbrengen. Met Jo liep ik naar de badkamer en zei tegen haar zet de douche aan, dat deed ze meteen. Ze hadden een grote inloop douche, daar kon je gemakkelijk met 6 man onderstaan. Ik ging ook onder de douche staan en zei tegen Jo ga mijn lul maar schoonmaken en heel voorzichtig gingen haar kleine handjes mijn lul wassen, ik pakte nog wat douchegel en zei tegen haar zeep mijn hele lichaam maar in.

Tijdens het wassen vroeg ik aan haar heb je wel eens iemand gepijpt en ze schudde van ja. Ik zei ga het maar eens proberen en ze ging op haar knieën zitten en probeerde mijn eikel in haar kleine mondje te nemen. Ze deed echt haar best, maar ze kreeg met pijn en moeite mijn eikel naar binnen.

Ondertussen kwam Ellie ook de douche opgelopen en vroeg aan mij of ze het een beetje kon, ik zei ja heel goed maar knikte van nee. Ik gaf Jo nog wat aanwijzingen en zei pak mijn lul maar met beide handen vast en dan trek je mij tegelijk af. Ik moest nog een paar aanwijzingen geven en ze deed het echt supergoed. Na 15 minuten voelde dat ik ging klaarkomen en zei tegen Jo, doe je mondje maar open en zo dadelijk alles door slikken, een minuut later kwam ik klaar. Ze deed echt haar best om alles door te slikken, maar het was te veel.

Ellie kwam ook de douche in en samen spoelden wij ons af. Toen wij afgedroogd waren zei ik tegen Jo zo dadelijk gaan wij weer terug en jij gaat op je knieën voor Remco zitten en dan laat je zien wat je net geleerd hebt, je laat Remco ook weer klaarkomen in je mondje.

Ik zei ga maar vast en toen wij een minuut later op de slaapkamer kwamen was Jo al druk aan het pijpen, Remco zei doe maar niet en ik schreeuwde kop dicht! Julie was er ondertussen ook weer bij en iedereen was aan het kijken hoe Jo het deed. Na 8 minuten begon Remco te hijgen en hij kwam klaar in het mondje van Jo, dit keer kon ze wel alles door slikken. Ik maakte haar weer vast nu alleen met de handen aan de laagste oog en zo kon ze liggen en gaan slapen, wij deden dat ook bij de rest. Toen iedereen op de grond lag en naar de wc waren geweest gingen wij op het bed liggen om ook te gaan slapen, ik zei tegen Ellie ik ben nog geil, neuk me nog even.

Ellie ging me meteen pijpen en toen mijn lul hard was nam ik Ellie in diverse standjes, niet alleen op het bed maar door de hele kamer heen, iedereen kon zien hoe wij neukten en dat wond mij enorm op.

Ellie blijkbaar ook want die bleef maar klaarkomen op mijn lul. Omdat het zo lekker geil was neukten wij zeker 45 minuten en toen ik bijna klaar kwam liep ik op Julie af en spoot haar gezicht onder, veegde mijn lul af aan haar lange blonde haren en wij gingen ook slapen. De volgende ochtend werd ik wakker om 8 uur en ik had een ochtend stijve en toen ik om mij heen keek werd het er niet beter op. Naast mij sliep Ellie nog en zij lag naakt naast mij. Ik zag dat Julie ook al wakker was en de opgedroogde sperma zat nog in haar haren.

Ik trok haar kont uit elkaar en zat de butplug er nog netjes in zitten. Dikke lesbische kutjes vingeren en beffen elkaar vrouwtje likt het kale kutje van haar lesbische vriendin. Strap-on ontbijt geile moeder gaat zich uitgebreid liggen neuken met vibrator. Ik houdt van dubbel d en kijk mee waar ik van geniet een zwart haar vrouw geniet van sexspeeltjes.

Porno in praag met geile jonge oostblok tiener sletjes ouwe knar trekt zijn huishoudster op de bank en neukt dit geile ding suf. Haar kale kut wordt gebeft door man met latexmasker stelletje neukt anaal thuis in de woonkamer. Pornobob bewerkt het sappige malse kutje van de jonge angela met een vibrator paardenmeisje ligt heerlijk haar kutje te neuken met vibrator. Geil vent laat zich aftrekken op zijn jacht door een bejaarde snol met silliconen memmen, geneukt door drie witte lullen.

Grote een stoere ober laat zich midden op de dansvloer geil afzuigen door 3 sletjes. Lekkere latina studente laat voorzichtig een grote lul in haar krappe kale kutje glijden, wijf wil advies van de dokter maar die naait haar en hij pist haar letterlijk in haar bek. Mans hongaarse met donker haar danst op pik. Wat een enorme jetsers heeft dit wijf zeg dus je wil een baan zuigen kut hoer, geile vrouwen die graag op een stijve pik zuigen.

Vastgebonden handman laat zijn pik zuigen lekker wijf met een afgetraint lijf en als hij haar neukt spuit hij haar hele kutje vol met sperma, lekker jong hoertje gaat strippen en vervolgens keihard zuigen voor de camera.

..

Chinees escort dikke sletIk besloot om vrijdagsavond haar op een bepaald punt op te wachten, ver van de buiten wereld. Die vrijdagavond parkeerde ik mijn auto op de weg en niet veel later zag ik haar rode auto al aankomen, ze zag mij staan en zwaaide enthousiast en stapte uit.

Ik drukte meteen een pistool tegen haar aan en zei meekomen en liet haar instappen in mijn zwarte busje, in het busje deed ik haar armen op de rug en zette die vast met handboeien, dat deed ik ook met haar benen en propte een doek in haar mond en bond die af met een stuk laken. Dit ging allemaal zo snel dat ze het niet eens besefte. Ik gooide de deur dicht en reed gauw naar huis toe. Ik haalde Ellie uit de auto en sleurde haar mee de kelder in.

Ik vertelde haar dat ze mee moest gaan werken en vertelde haar mijn plan. Ik vertelde haar ook dat er in de kruipruimte bij haar ouders en haar man een bom was geplaatst en dat ik die die kon activeren met mijn mobiel, dit was uiteraard niet waar. Ik zei tegen haar dat ze er een paar dagen over na mocht gaan denken en dat er eten in de keukenkastjes stond. Ik pakte daarna een schaar en knipte haar kleren van het lijf.

Ik bekeek even haar lichaam en floot langzaam en goedkeurend. Ze was ongeveer , lange blonde haren een paar mooie stevige c cup borsten, een geschoren kutje en een paar mooie billen. Ik stopte de kleren in een plastictas en deed de boeien bij haar af en liep toen zonder iets te zeggen naar boven.

Ik gooide in mijn huis de plastic tas in de houtkachel, zo was er geen bewijs meer. Ik zag op de camera’s dat Ellie de knevel van haar mond had los gemaakt en alles aan het verkennen was. Drie dagen later ging ik met wat nieuwe boodschappen voor het eerst weer de kelder in, ik trof daar een emotionele Ellie aan, ze was geknakt en al huilend zei ze dat ze eraan mee zou werken. Ik ging op de bank zitten en vroeg aan haar om mijn broek los te maken en dat deed ze meteen, ik zei pijp me, ze keek nog met grote ogen naar mijn slappe lul, maar die was in slappe toestand al indrukwekkend.

Langzaam begon ze mij te pijpen en ik zei dat ze deepthroat moest gaan leren en ze deed haar best. Na 10 minuten zei ik tegen haar ga mij maar berijden en dat deed ze, heel langzaam liet ze mijn grote lul naar binnen glijden, ik liet haar 10 minuten mij berijden en ze kwam 3 keer klaar.

Ik pakte wat glijmiddel en deed dat op haar sterretje en Ellie begon meteen te zeggen niet anaal en ik zei kop dicht. Ik zette mijn glimmende eikel tegen het sterretje aan en ramde mijn lul in 3 halen helemaal in haar darmen. Ellie gilde het uit en lag plat op de bank en na 5 minuten voelde ik het borrelen en kwam in haar klaar.

Ik zei tegen haar vanaf nu neuken wij iedere dag 3 keer en liep weer naar boven. Ik had de inloggegevens van de mail van Marco en zo kwam ik aan alle informatie en waar ik al op gehoopt had dat kwam ook uit. Zoals ieder jaar ging hij dit jaar ook weer 14 dagen op vakantie met zijn gehele gezin.

De vakantie was geboekt via de mail en zag dat hij over 2 dagen op een zaterdagochtend om 10 uur zou gaan vliegen. Het plan was dat ik de avond van tevoren hun thuis zou overvallen en omdat iedereen toch wist dat hij op vakantie zou gaan, niemand die hem in die 14 dagen thuis zou komen opzoeken. Marco woonde ook buitenaf, dus niemand die ons zou horen, daarnaast woonde hij op een landgoed met hekken erom heen en met een poort die bediend werd vanaf huis of met een pasje.

Wat ik ook in de mail las dat de kinderen ’s avonds al kwamen en daar ook bleven slapen zodat ze ’s morgens met 2 auto’s naar Schiphol zouden gaan. Ellie was in de afgelopen weken elke dag en soms meer dan 3 keer geneukt. Ook had ik een paar keer de kelder open laten staan en ze had geen poging gedaan om te ontsnappen. De afgelopen dagen was ze ook gewoon in mijn huis en niet meer in de kelder. Ze vertelde ook dat ze haar huwelijk niet meer fijn vond en dat haar man erg dominant was en haar ook telkens in de gaten hield.

Ze vond het nu allemaal wel prima en wilde ook graag met mij mee als wij klaar waren bij Marco. Marco had een heleboel geld en dat zou hij tijdens de overval over moeten gaan maken op een rekening van mij in Brazilië, na de overval zou ik daar heen gaan. Ellie wilde nu dus mee en had een paspoort vervalser een nieuw paspoort voor haar laten maken. De vrijdagavond was aangebroken en Ellie ging zich omkleden, wij hadden samen een jurkje voor haar uitgezocht.

Ze kwam naar beneden en zag er stralend uit, jurkje kwam net over haar kontje heen, de rug was open en over haar borsten liep een strook stof van 5cm breed die haar tepels verborgen, aan de zijkant zag je haar borsten wel. Ik kreeg meteen weer een stijve en Ellie zag dat ook en streelde even de bult die in mijn strakke broek duidelijk naar voren kwam. Ook als mijn lul in slappe toestand was zag je in de strakke broek duidelijk de grote.

Daarnaast had ik een strak shirt aan ook in het zwart met korte mouwen. Wij deden de laatste spullen in mijn busje, die was redelijk vol want wij hadden ook etenswaren voor 14 dagen bij ons en nog wat andere zaken die wij voor de overval nodig hadden. Wij reden eerst een keer langs het huis van Marco en zag dat de auto van Julie en Remco schoonzoon er al stond. Ook stond de golf van Joeri er samen met de 2 auto’s van Marco en Marloes.

Wij parkeerde onze bus in de strook met bomen aan de achterzijde van het huis, ik forceerde het poortje die toegang gaf tot het landgoed. Wij slopen via de struiken naar de achterdeur, samen hadden wij een rugtas bij ons waarin voldoende handboeien zaten.

Ik was een keer bij Marco thuis geweest en wist precies hoe de indeling was van het huis. Dichtbij gekomen zagen wij dat iedereen in de woonkamer zitten en wij opende zachtjes de achterdeur en slopen zachtjes richting de woonkamer. Ik gooide de woonkamerdeur open en schreeuwde iedereen de handen omhoog, ze schrokken allemaal en schreeuwde nogmaals handen omhoog. Allemaal deden ze dat en ik gaf aan dat ze allemaal zo moesten blijven zitten.

Ik gaf iedereen 1 voor 1 de opdracht om langzaam op te gaan staan en zich om te draaien, Ellie deed dan gauw de handboeien om en zocht in de zakken om de mobiele telefoons af te pakken. Toen iedereen geboeid was vroeg ik aan Marco waar de pasjes voor de poort lagen en de autosleutels van hun 2 auto’s. Toen schreeuwde ik dat iedereen naar boven moest gaan en stuurde ze naar de grote slaapkamer van Marco en Marloes.

Gelukkig was daar niets veranderd sinds de afgelopen 2 jaren, het grote bed stond in het midden, 3 muren en 1 muur met ramen. Verder stonden er alleen 2 nachtkastjes en 2 stoelen en een inloopkast. Ik schreeuwde iedereen liggen en Ellie deed handboeien om de voeten, toen dat klaar was deed ik nog een paar handboeien aan elkaar zodat iedereen aan elkaar vast zat.

Ik schreeuwde dat iedereen moest blijven liggen en dat ik ze anders zou afknallen. Ik pakte de vaste telefoon van het nachtkastje en nam die mee naar beneden.

Ellie zou ons busje gaan ophalen en ik parkeerde de auto’s in de grote schuur, daar zou niemand ze zien en het zo lijken dat ze op vakantie waren. Ellie was ondertussen het busje aan het uitladen en zodra wij die leeg hadden ging het busje ook de schuur in en ik monteerde een nieuw slot op de schuur. De achterdeur en voordeur blokkeerde ik ook dmv een extra slot die ik er gauw opschroefde.

Ellie had alles al naar boven gebracht en zei tegen haar blindeer alle ramen op de slaapkamer douche en overloop. Als wij ’s avond lampen aandeden dan was het van de buitenzijde donker. Ik pakte de boormachine en ging 14 ogen in de muur boren van de slaapkamer, telkens 2 ogen boven elkaar. De onderste oog 10 cm van de grond en de andere haak op cm vanaf de grond. Toen wij klaar waren was het stil op de slaapkamer, wel hoorde je wat snotterende geluidjes. Ik maakte Marco los van de rest en zette hem tegen de muur aan met zijn handen omhoog.

Ik pakte een ketting en monteerde die met een karabijn haak aan het oog, daarna pakte ik nog een karabijn haak en maakte die vast aan de ketting en aan de handboei. De handboeien aan de voeten werden in de onderste ogen vastgezet. In een mum van tijd stond iedereen tegen de muur aan.

Omdat de kettingen lang waren kon ik iedereen met de handen omhoog tegen de muur aan zetten. Ik pakte 2 blikjes met cola en ging samen met Ellie op bed zitten en wij keken elkaar aan en zeiden, dat hebben wij mooi snel gedaan. Toen wij de cola ophadden pakte ik een schaar uit de tassen die op de overloop stonden en gaf de schaar aan Ellen. Zij stond op en knipte de spijkerbroek van Marco kapot en daarna volgde zijn trui, schoenen en sokken en als laatste zijn boxer.

Daar stond Marco dat helemaal naakt en aangezien wij de mensen hadden verdeeld over de 3 muren kon iedereen elkaar zien. Ik liep naar Marco toe en fluisterde zachtjes dit krijg je als mij onterecht ontsla. Ik pakte zijn slappe lul vast en begon de voorhuid langzaam naar achteren te strekken, ik ging daar een paar minuten mee door tot dat zijn lul stijf was en als een kapstok vooruit stond.

Zijn lul was ongeveer 16 cm en had een normale dikte. Zijn dochters keken de andere kant op en ook Marloes durfde niet goed te kijken.

Ik zei tegen Ellie, knip van iedereen maar de kleren van hun lichamen en 10 minuten later was Ellie klaar. Ik liep naar de linker muur toe en als eerst stond daar Esther, zij was 17 en had ook zeker al een c cup, strak lichaam en mooi slank, haar billen hadden wel wat voller gemogen.

Ik vroeg aan haar of ze nog maagd was en ze schudde van nee. Ik voelde even aan haar kutje en drukte een vinger in haar nog droge kutje, ze kreunde licht. Naast haar stond Joeri, hij was redelijk gespierd en was cm lang, zijn lul hing ook nog slap naar beneden net als zijn balzak. Ik gaf Ellie de opdracht om Joeri zijn lul stijf te pijpen en mij dan de maten door te geven. Ik liep door en kwam bij Jo, zij was 16 jaar een stuk kleiner dan haar zus, wel ongeveer haar figuur.

Ik vroeg aan haar of ze nog maagd was en zij knikte van ja, ik zei hard op, Ellie wij hebben hier nog een maagd, kan haar vader haar straks mooi even ontmaagden. Jo begon meteen de huilen. Ondertussen was Joeri aan het kreunen en Ellie stopte met pijpen en pakte een cm meter en zei, 17 cm maar wel dun. De volgende muur daar stonden Marco met ondertussen weer een slappe lul en daarnaast stond Marloes. Marloes was ook cm lang en had grote borsten, zeker e cup, mooi van vorm, al hingen ze wel iets.

Brede heupen en een dikke kont, maar wel een mooie vrouw om te zien. Ik spuugde wat spuug op mijn vingers en stopte er 2 in haar kutje en begon haar hard te vingeren, een paar minuten later begon Marloes hard te hijgen en zag je haar benen bewegen.

Ik stopte er mee en ging naar de volgende muur. Hier stond Remco, een knappe jongen, en een gespierd lichaam, ik gaf Ellie weer de opdracht om te pijpen en mij de maten door te geven. Als laatste kwam ik bij Juli, zij was lang, ook een c cup, voor de rest had ze brede heupen en een te dikke kont.

Ik voelde ook haar kutje even, maar die was ook droog. Ellie had de lul van Remco inmiddels stijf en hij kwam op 18cm maar wel wat dikker dan Joeri. Ik ging voor de mensen staan en zei dat ik iedereen zou gaan misbruiken, maar als iedereen zou luisteren dan bleef iedereen in leven.

Ik liep daarna naar de overloop en haalde een driepoot standaard op met een voetpomp eraan. Ik pakte uit de tas een dildo van 7cm dik en wat glijmiddel. Midden op de slaapkamer draaide ik de dildo op de driepoot en spoot er wat glijmiddel op.

Ik plaatst de driepoot tussen de benen van Esther en deed ook wat glijmiddel op haar schaamlippen en in haar droge kutje. Ik pompte met de voetpomp de dildo omhoog zodat de punt van de dildo tussen haar schaamlippen zat. Ik pompte nog 2 keer en Esther moest op haar tenen gaan staan omdat anders de dikke punt van de dildo haar kutje pijn ging doen. Ik liep naar Marco en Marloes en zei, ik ga jullie zo los maken en dan gaan jullie op bed liggen. Jullie gaan dan liefdevolle seks met elkaar hebben voor de ogen van iedereen hier.

Mochten jullie niet luisteren dan pomp ik de dildo bij Esther er verder in en als jullie geintjes proberen uit te halen dan schiet ik iedereen hier dood, begrepen en ze knikten beiden. Ellie maakte Marco en Marloes los en zei ga op bed liggen, dat deden ze ook meteen.

Ik zei nu elkaar eerst lekker verwennen, dus Marco lik je vrouwtje en Marloes neem dat lulletje in je mond.

Marco ging op zijn rug liggen en Marloes kroop er overheen, meteen gingen ze aan de slag. Blijkbaar door de spanning kon Marloes niet klaarkomen en na 10 minuten had ik er genoeg van en zei, neuk je vrouw op zijn hondjes en Marco ging meteen achter haar billen zitten en duwde zijn stijve haar kutje in.

Vijf minuten later kwam Marco kreunend klaar en ging op bed zitten, ik zei tegen Marloes maak zijn lul weer stijf en als zijn lul stijf is neuk je hem weer en dat doe je 4 keer achter elkaar, luisteren jullie niet dan heeft Esther pijn en ik pompte de dildo nog een 3 centimeter hoger.

We waren 2 uur verder en Marco was nu met pijn en moeite 3 keer klaargekomen, het laatste uur was Marloes alleen maar aan het pijpen geweest, maar er zat geen leven meer in. Ik zie hardop en tegen Ellie, Marloes moet 4 keer geneukt worden, maar als Marco het niet meer kan dan moet iemand anders het maar doen.

Ik zei maak Joeri maar los en zet Marco vast. Ik zei tegen Joeri ga op bed liggen en zei tegen Marloes pijp je stiefzoon stijf en daarna neukt hij je. Ik zei tegen Joeri ik wil 10 verschillende standjes zien mocht je klaarkomen dan mag je even uitrusten. Joeri had een goede conditie en hij neukte Marloes ruim 25 minuten en toen kwam hij klaar.

Marloes was uitgeput, dat kon je duidelijk zien. Ik zei tegen Ellie ik ben nu ook geil en jij, zij zei dat ze ook geil was, ik zei dan gaan we daar wat aan doen. Ik pakte van de overloop 2 opklapbare visserskrukjes en plaatste deze midden op het bed en zei tegen Marloes dat ze op haar knieën moest gaan zitten en met haar buik op de vissers stoel moest gaan liggen. Haar grote borsten hingen aan de voorkant over de visserskruk heen, dat was een geil gezicht en mijn lul werd steeds harder.

Ik vroeg aan Ellie om Julie los te maken en haar ook zo op het bed neer te zetten. Ik deed bij Marloes aan iedere pols een handboei en ook aan haar enkels, met een touw bond ik haar enkels aan de poten van het bed vast en deed dat ook met haar polsen.

Als laatste deed een touw onder de kruk door en bond haar vast aan de kruk, Marloes kon zo nergens meer heen. Ellie was ondertussen met hetzelfde bezig maar dan met Julie, toen ook Julie vast lag keek ik eens goed naar de vrouwen. Ze waren bang dat kon je meteen zien en ik liep om het bed heen keek naar hun kontjes, doordat de benen gespreid waren keek je zo in hun kutjes, bij Marloes liep er nog sperma uit.

Ik liep weer naar de andere kant van het bed en trok de beide dames aan hun haren omhoog en zei tegen hun, Ellie is geil en jullie gaan haar zo lekker klaar likken begrepen? Ze knikten beiden van ja. Ik zei tegen Ellie doe je jurkje maar uit en laat je lekker verwennen, begin maar met Julie en gaf haar een knipoog. Ellie ging meteen met haar benen gespreid voor Julie liggen en die begon meteen te likken.

Ik ging weer naar de andere kant van het bed en pakte wat glijmiddel en liet wat glijmiddel op hun beiden sterretjes lopen. Ik deed mijn strakke broek uit en mijn lul was keihard en deed daar ook wat glijmiddel op. Zowel Julie als Marloes konden mijn lul niet zien en wisten dus ook niet wat hun te wachten stond. Ik ging op het bed staan boven de kont van Marloes, jezus wat had ze zo een lekkere kont.

Ik zette mijn eikel tegen haar ster aan en drukte meteen door, met 2 halen zat mijn lul diep in haar kont, meteen begon ik haar in een hoog tempo te neuken. Marloes was aan het huilen en krijste het uit van de pijn. Ik neukte haar een minuut of 10 in haar kont en zei een paar keer tegen Marco wat een lekker wijf heb je toch.

Ellie was ondertussen ook al een keer klaargekomen en ik trok mijn lul uit de kont van Marloes en haar anus bleef mooi open staan. Mijn lul zat onder de poep en ik liep naar de andere kant en zei tegen Ellie laat je likken door Marloes, die was nog steeds aan het huilen. Ik zei tegen Julie lik mijn lul schoon, Julie keek met grote ogen naar mijn apparaat. Zo dicht voor haar ogen was het misschien nog wel groter, mijn balzak die was ook wat groter dan normaal, zeg maar een grote sinaasappel.

Ik drukte mijn eikel tegen haar lippen aan, maar die bleven gesloten en pas toen ik haar 2 klappen in het gezicht had gegeven deed de haar mond open. Ik drukte meteen mijn lul diep in haar keel en ze moest kokhalzen maar dat maakte mij niet uit. Toen mijn lul weer schoon was ging ik weer naar de andere kant van het bed. Julie begon te schreeuwen van niet anaal en ook zij begon te huilen.

Ik ging boven haar staan en met 6 keer stoten zat ik helemaal in haar kontje, alleen Julie was toen al niet meer bij haar bewustzijn. Ik neukte haar nog een paar minuten, maar ik vond het niets aan om een bewusteloos iemand te neuken.

Ik trok mijn lul dan ook uit haar kontje en pakte op de overloop een dikke anaal plug, de plug was net zo dik als mijn lul alleen niet zo lang, ik drukte die in haar kontje en omdat het uiteinde weer dun was blijf de plug goed zitten.

Wat een vette reet had dat kind toch. Ik begon te schelden en te tieren van kutwijven en dat ik nog steeds een stijve lul had en een volle zak. Ik liep naar Remco toe en sloeg met mijn vuist in zijn maag, omdat zijn handen aan de ketting zaten kon hij niet dubbelslaan, maar dat wilde hij wel.

Ik begon verder te schelden van dat kutwijf van jou kan niet eens een lul aan in haar kont, wat voor een mietje ben je toch, heb je haar nog nooit in haar kont geneukt en zo ging ik nog even door. Ik maakte Jo los en zij stond te trillen op haar benen zo bang was ze. Tegen Ellie zei ik hardop ik ga me even douchen en eens kijken of dit wijf mijn zak wel leeg krijgt, maak jij de vrouwen maar los en hang ze maar weer terug.

Marco begon te schreeuwen wat ga jij met mijn dochter doen, ik liep naar hem toe en sloeg hem 2 keer in de maag en hij kon geen woord meer uitbrengen. Met Jo liep ik naar de badkamer en zei tegen haar zet de douche aan, dat deed ze meteen. Ze hadden een grote inloop douche, daar kon je gemakkelijk met 6 man onderstaan.

Ik ging ook onder de douche staan en zei tegen Jo ga mijn lul maar schoonmaken en heel voorzichtig gingen haar kleine handjes mijn lul wassen, ik pakte nog wat douchegel en zei tegen haar zeep mijn hele lichaam maar in.

Tijdens het wassen vroeg ik aan haar heb je wel eens iemand gepijpt en ze schudde van ja. Ik zei ga het maar eens proberen en ze ging op haar knieën zitten en probeerde mijn eikel in haar kleine mondje te nemen. Ze deed echt haar best, maar ze kreeg met pijn en moeite mijn eikel naar binnen.

Ondertussen kwam Ellie ook de douche opgelopen en vroeg aan mij of ze het een beetje kon, ik zei ja heel goed maar knikte van nee. Ik gaf Jo nog wat aanwijzingen en zei pak mijn lul maar met beide handen vast en dan trek je mij tegelijk af. Ik moest nog een paar aanwijzingen geven en ze deed het echt supergoed. Na 15 minuten voelde dat ik ging klaarkomen en zei tegen Jo, doe je mondje maar open en zo dadelijk alles door slikken, een minuut later kwam ik klaar.

Ze deed echt haar best om alles door te slikken, maar het was te veel. Ellie kwam ook de douche in en samen spoelden wij ons af. Toen wij afgedroogd waren zei ik tegen Jo zo dadelijk gaan wij weer terug en jij gaat op je knieën voor Remco zitten en dan laat je zien wat je net geleerd hebt, je laat Remco ook weer klaarkomen in je mondje. Ik zei ga maar vast en toen wij een minuut later op de slaapkamer kwamen was Jo al druk aan het pijpen, Remco zei doe maar niet en ik schreeuwde kop dicht!

Julie was er ondertussen ook weer bij en iedereen was aan het kijken hoe Jo het deed. Na 8 minuten begon Remco te hijgen en hij kwam klaar in het mondje van Jo, dit keer kon ze wel alles door slikken. Ik maakte haar weer vast nu alleen met de handen aan de laagste oog en zo kon ze liggen en gaan slapen, wij deden dat ook bij de rest.

Toen iedereen op de grond lag en naar de wc waren geweest gingen wij op het bed liggen om ook te gaan slapen, ik zei tegen Ellie ik ben nog geil, neuk me nog even. Ellie ging me meteen pijpen en toen mijn lul hard was nam ik Ellie in diverse standjes, niet alleen op het bed maar door de hele kamer heen, iedereen kon zien hoe wij neukten en dat wond mij enorm op.

Ellie blijkbaar ook want die bleef maar klaarkomen op mijn lul. Omdat het zo lekker geil was neukten wij zeker 45 minuten en toen ik bijna klaar kwam liep ik op Julie af en spoot haar gezicht onder, veegde mijn lul af aan haar lange blonde haren en wij gingen ook slapen. De volgende ochtend werd ik wakker om 8 uur en ik had een ochtend stijve en toen ik om mij heen keek werd het er niet beter op.

Naast mij sliep Ellie nog en zij lag naakt naast mij. Ik zag dat Julie ook al wakker was en de opgedroogde sperma zat nog in haar haren.

Ik trok haar kont uit elkaar en zat de butplug er nog netjes in zitten. Dikke lesbische kutjes vingeren en beffen elkaar vrouwtje likt het kale kutje van haar lesbische vriendin.

Strap-on ontbijt geile moeder gaat zich uitgebreid liggen neuken met vibrator. Ik houdt van dubbel d en kijk mee waar ik van geniet een zwart haar vrouw geniet van sexspeeltjes. Porno in praag met geile jonge oostblok tiener sletjes ouwe knar trekt zijn huishoudster op de bank en neukt dit geile ding suf.

Haar kale kut wordt gebeft door man met latexmasker stelletje neukt anaal thuis in de woonkamer. Pornobob bewerkt het sappige malse kutje van de jonge angela met een vibrator paardenmeisje ligt heerlijk haar kutje te neuken met vibrator.

Geil vent laat zich aftrekken op zijn jacht door een bejaarde snol met silliconen memmen, geneukt door drie witte lullen. Grote een stoere ober laat zich midden op de dansvloer geil afzuigen door 3 sletjes.

Lekkere latina studente laat voorzichtig een grote lul in haar krappe kale kutje glijden, wijf wil advies van de dokter maar die naait haar en hij pist haar letterlijk in haar bek. Mans hongaarse met donker haar danst op pik. Wat een enorme jetsers heeft dit wijf zeg dus je wil een baan zuigen kut hoer, geile vrouwen die graag op een stijve pik zuigen.

Vastgebonden handman laat zijn pik zuigen lekker wijf met een afgetraint lijf en als hij haar neukt spuit hij haar hele kutje vol met sperma, lekker jong hoertje gaat strippen en vervolgens keihard zuigen voor de camera.

..

Mature sletje komt gillend klaar op neukmachine. De behaarde kut van oma laat zich graag neuken. Oma's grijze behaarde kut geadoreerd door jonge knul. Hete jonge chick doet het met oma. De grijze haren op haar kut weerhouden de jongeman niet om oma hard te neuken. Oma in de gyno stoel van jonge aantrekkelijke dokter. Keihard gillend klaarkomende milf door sexmachines. Opa en oma gaan helemaal los voor hun nieuw camera.

Meisje duwt handje in grote kut van oma. Jonge knul wordt verwend door geile oma. Tandloze oma in haar mond geneukt. Gluren bij oma onder de douche. Kinky oma plast in kopje en dildo neukt haar oude doos. De oma mastubeerde en word gemastubeerd met een komkommer.

Latina oma pijpt nog zijn best. Echt oude oma als webcam babe. Opa neukt oma op een parkeerplek in het bos. Anus volgepropt met biljard ballen. Trekkend aan zijn ballen vuist neukt ze zijn anus tot aan haar elleboog. Op het werk vastgebonden en gepakt door de schoon maker. Tiener vol in gezicht gespoten en gefilmt met mobiel. Sexy lesbisch trio eindigt zoals iedere geile porno maker zou willen. Zijn mooie, onderdanige vrouw extreem in haar keel geneukt.

Homo boys smeren vaseline op hun dikke lul en rukken elkaar af. Het zweet loopt van haar hoofd als de jonge de oudere dame neukt. Ball busters dit moet toch ongelooflijk veel pijn dan.

Dronken meiden gaan seksueel los op boot party. Enorme anaal ballen helemaal in haar kontje. De stralen sperma spaten in haar mondje uit een. Gratis neuken en gefilm worden door jong knul. De jongeman word sexueel misbruikt en vernedert. Extreme lilliputter sex ballbusting. De ultieme sex ervaring, twee hete vrouwen smachtend naar jouw pik. Een mooie volle bos schaamhaar op haar venusheuvel.

Haar kutje geneukt met zijn uitgerekte ballen. Extreme Duitse porno film. Geile oma komt spuitend klaar. Vrouwelijke klanten pijpen zijn stinkende lul en laten hun gezicht vol sperma spuiten. Deze oudere dame weet hoe ze een pik moet zuigen.

Smachtend naar sperma wordt haar mondje en gezicht vol gespoten. Prostaat massage, anaal vuistneuken bij mannelijke slaaf. Jonge man houdt van oma sex. De tranen biggelen over haar wangen als ze de grote lul diep pijpt. Haar kut en mond krijgen geen seconde rust van de twee grote lullen. Oudere man betrapt tijdens het aftrekken door twee geile meiden. Met een monster voorbind dildo neukt ze de aars van haar slaaf. Soppend keelneuken in haar tiener mondje. Likkend aan zijn kale ballen spuit hij zijn zaad in haar gezicht.

Drie oude potten beffen elkaars behaarde kut. Gratis sex film van rode slet die alles doet. Jong stel filmt zichzelf tijdens het neuken.