Lekker spuiten druipende kutjes

lekker spuiten druipende kutjes

..

Kaalkutjes lekkerekutjes

Soms gaf Arnold zelfs aanwijzingen aan Vincent hoe hij mij moest verwennen. Zelf keek hij dan al trekkend aan zijn lul vanaf de andere kant van Nederland toe. Het was voor ons drieën een vreselijk opwindend spel geworden. Een paar weken later besloten we om met Arnold af te spreken.

We wilden wel eens zien wat we in levenden lijve van elkaar zouden vinden. Vincent en ik besloten om een huisje te huren bij een groot bungalowpark in de omgeving van Doorn, het was een vrijstaand huisje met drie slaapkamers.

We spraken af dat we elkaar die zaterdagmiddag zouden ontmoeten in het restaurant van het bungalowpark. Na een wat onwennige kennismaking en een paar drankjes besloten we om naar ons huisje te gaan. Bij ons huisje aangekomen pakte ik wat te drinken voor ons drieën en gingen we nog even door met praten. We zaten gedrieën naast elkaar op de grote bank, ik zat tussen de Vincent en Arnold in.

Vincent legde opeens zijn hand op mijn borst en kneedde die zachtjes. Arnold keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij kon gaan en wachtte rustig zijn beurt af. Vincent zag het en bood Arnold aan dat hij ook gerust zijn gang kon gaan.

Arnold kneedde mijn andere borst. Omstebeurt zoenden de twee me in mijn nek en ik werd vreselijk nat. Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om de lullen van twee mannen stijf te zien worden door mij.

Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uit mijn blouse gehaald. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit. Terwijl mijn handen zachtjes die twee harde lullen kneedden, gleed er steeds een tong over mijn tepels heen.

Ik leunde achterover op de bank en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel dat twee mannen zich bezig hielden met mij.

Ik kreeg van Vincent een seintje dat ik op de eettafel moest gaan liggen. Dat deed ik maar al te graag, want ik was al ontzettend geil. Mijn benen bungelden over de rand van de tafel. Vincent schoof mijn rok omhoog en daaronder was alleen mijn kale kutje te vinden. Hij liet zijn broek zakken en duwde gelijk zijn stijve lul in mijn hongerige en natte kutje.

Al na een paar stoten spoot hij zijn zaad in mijn van het geil druipende kutje. Hij trok zijn broek weer omhoog, knielde tussen mijn benen en begon aan mijn klit te zuigen. Met zijn tong maakte hij rondjes rond mijn gevoelige plekje. Hij neukte me met als het ware met zijn tong. Ik kwam net niet klaar. Hij likte zijn eigen zaad uit mijn kutje en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen Toen ging Vincent opeens achter de tafel staan en hield mijn handen stevig op de tafel gedrukt.

Arnold, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen kreeg een seintje van Vincent. Vincent zei tegen Arnold dat hij mij nu neuken. Verschrikt keek ik Vincent aan, want zo goed konden we Arnold nu ook weer niet, maar ik zag hoe geil Vincent werd van het idee en besloot om mee te werken.

Vincent hield mijn handen nog steeds stevig vast, mijn benen hingen ook nog steeds over de rand van de tafel en Arnold ging ertussen staan.

Ook al zou ik het niet gewild hebben, ik kon nu toch geen kant meer op. Arnold liet zijn broek zakken en keek me recht in mijn ogen terwijl hij zijn stijve paal in mijn kutje stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden en hoe hij bij elke stoot dieper in mijn kutje kwam. Vlak voordat hij klaar kwam stopte hij, hij keek Vincent aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om nog even door mij gepijpt te worden.

Vincent zei me op de stoel bij de tafel te gaan zitten, maar ik moest mijn benen gespreid houden. Ik deed het en Arnold kwam voor me staan. Ik keek Vincent aan, hij knikte alsof hij me een order gaf om de lul van Arnold in mijn mond te nemen. Ik deed mijn ogen dicht en hapte toe, ik zoog aan Arnold zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul al aardig begon te kloppen. Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De mannen hadden oogcontact boven mijn hoofd.

Arnold ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op een stoel en Vincent zei me om op Arnolds schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende kutje. Arnold leunde achterover en trok mij plat op zijn borstkas.

Vincent ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn vriendin met Arnold weer flink stijf was geworden.

Hij zette een voet op de stoel, plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje en stootte in een keer hard door. In mijn lijf voelde ik hoe die twee elkaar bijna raakten.

Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot ik eerst Arnold zijn zaad diep in mijn kutje voelde spuiten en daarna Vincent zijn zaad in mijn kontje spoot.

Vincent borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Arnold mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn gaatjes sijpelden en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Vincent pakte een keukenrol, zodat ik het zaad op kon vangen wat er aan beide kanten uitliep toen ik van de tafel kwam. Om beurten hebben we nog even een douche genomen en daarna nog wat gedronken voordat we naar bed gingen.

We hadden wel besloten dat Arnold zou blijven slapen, omdat hij ook al een aardig glaasje op had en het ook al behoorlijk laat was geworden.

We hadden toch drie slaapkamers in het huisje, dus dat was geen probleem. Nadat ik Arnold zijn slaapkamer had gewezen gingen Vincent en ik ook naar bed. Jouw gratis sex films! Klaarkomende kutje van heel dichtbij ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle.

Een steeds natter wordend kutje in close up. Kinky hoertje propt twee grote vibrators in haar doos. Mollige tante met spuitend poesje. Close up van een kleddernat kutje. Een creampie van haar eigen kutvocht. Hey verdomd, met zo'n haarborstel kan je veel leuke dingen doen.

Miss Maya Squirt Show. Blonde MILF trilt kutje klaar. Mooie blondine heeft een natte droom. Jantien laat haar intieme zones waxen en het resultaat mag er wezen. Japanse Sushi, lekker man!


lekker spuiten druipende kutjes

..


Kinky hoertje propt twee grote vibrators in haar doos. Mollige tante met spuitend poesje. Close up van een kleddernat kutje. Een creampie van haar eigen kutvocht. Hey verdomd, met zo'n haarborstel kan je veel leuke dingen doen.

Miss Maya Squirt Show. Blonde MILF trilt kutje klaar. Mooie blondine heeft een natte droom. Jantien laat haar intieme zones waxen en het resultaat mag er wezen.

Japanse Sushi, lekker man! Sunny Leone vingert zichzelf naar een hoogtepunt! Neukmachine laat alle nattigheid uit kaar kutje spuiten. Creampies zijn jonge Monica haar specialiteit. Hitsige brunette legt zichzelf in de watten. Vrouwtje met haar tong in de creampie. Yes, ook ik kan squirten. De creampie rosbief van Lela Star. Ik deed het en Arnold kwam voor me staan. Ik keek Vincent aan, hij knikte alsof hij me een order gaf om de lul van Arnold in mijn mond te nemen. Ik deed mijn ogen dicht en hapte toe, ik zoog aan Arnold zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul al aardig begon te kloppen.

Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De mannen hadden oogcontact boven mijn hoofd. Arnold ging nu op de tafel zitten met zijn voeten op een stoel en Vincent zei me om op Arnolds schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende kutje. Arnold leunde achterover en trok mij plat op zijn borstkas. Vincent ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn vriendin met Arnold weer flink stijf was geworden.

Hij zette een voet op de stoel, plaatste zijn eikel tegen mijn kontgaatje en stootte in een keer hard door. In mijn lijf voelde ik hoe die twee elkaar bijna raakten. Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet, ze gingen door tot ik eerst Arnold zijn zaad diep in mijn kutje voelde spuiten en daarna Vincent zijn zaad in mijn kontje spoot.

Vincent borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Arnold mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen die uit mijn gaatjes sijpelden en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Vincent pakte een keukenrol, zodat ik het zaad op kon vangen wat er aan beide kanten uitliep toen ik van de tafel kwam. Om beurten hebben we nog even een douche genomen en daarna nog wat gedronken voordat we naar bed gingen.

We hadden wel besloten dat Arnold zou blijven slapen, omdat hij ook al een aardig glaasje op had en het ook al behoorlijk laat was geworden.

We hadden toch drie slaapkamers in het huisje, dus dat was geen probleem. Nadat ik Arnold zijn slaapkamer had gewezen gingen Vincent en ik ook naar bed. In bed gelegen vroeg Vincent hoe ik het had gevonden en ik bekende hem eerlijk dat ik waanzinnig had genoten en vooral van de lul van Arnold.

Vincent vroeg me wat er zo anders was aan zijn lul vergeleken met die van hem. Ik vertelde hem dat het gewoon heel anders aanvoelde en dat die van Arnold ook groter en dikker was en toen begon Vincent mij weer langzaam te vingeren. Hij vroeg me of ik nog een keer door Arnold geneukt zou willen worden en of ik het geil zou vinden om een keer met hem apart te neuken en of hij mijn kutje dan ook weer vol zou mogen spuiten.

Terwijl Vincent dat allemaal aan mij vroeg gingen zijn vingers steeds harder in mijn kutje tekeer en kwam ik kreunend klaar en al kreunend zei ik dat het mij heerlijk leek om dat met Arnold te doen. Ik weet het nog als de dag van gisteren dat ik dacht een selfie te maken en er later achter kwam dat ik met grote zaadvragende ogen een filmpje had gemaakt! Ik twijfelde of sexdating iets voor mij was maar in een gekke bui dit filmpje gezet op Getrouwdvreemdgaan.

Sluit jij je ook aan? Misschien pik ik jou er wel tussenuit! Vincent haalde zijn vingers uit mijn natte kutje, likte ze af en zei toen tegen mij “nou, dan ga je nu naar hem toe en dan laat je jezelf nog maar een keer door hem neuken en flink vol spuiten. Ik wilde het echt, ik wilde apart met Arnold neuken, alleen met hem in bed en zijn lul diep in mijn kutje voelen spuiten, dus zonder verder iets te zeggen stapte ik het bed uit en liep ik naar de slaapkamer waar Arnold lag.

Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en bewoog ik me richting het bed, ik schoof het dekbed wat opzij en kroop naast hem, Arnold lag al te slapen. Met mijn hand ging ik onder het dekbed, ik pakte de lul van Arnold vast en begon er zachtjes aan te trekken. Arnold was gelijk klaar wakker en stamelde even “wat, wat doe jij nou hier. Ik vertelde hem dat Vincent het goed vond en dat wij rustig konden neuken zonder gestoord te worden.

Dat was alles wat Arnold wilde horen denk ik, want toen sputterde hij niet meer tegen. Hij pakte me gelijk bij mijn kutje en begon me heerlijk te vingeren. Al snel liepen mijn sappen tussen mijn benen op de lakens van het bed en ik hoorde zijn vingers gewoon soppen in mijn natte kutje.

Mijn orgasme zakte langzaam weg en Arnold kwam bovenop me liggen, ik deed mijn benen extra ver uit elkaar en ik voelde hoe zijn grote en dikke lul mijn natte kutje opvulde.

Het was fantastisch, het gevoel van zijn heerlijke lul zo diep in mijn kutje te voelen en toen begon hij te neuken, dat was nog beter.

Hij trok hem er bij elke stoot bijna helemaal uit om hem daarna gelijk weer tot aan de wortel in mijn kutje te boren. Ik lag keer op keer klaar te komen, ik zou echt niet weten hoe vaak ik klaar ben gekomen op zijn lul, maar zeker meer als vijf keer.

Arnold bleef maar door neuken en steeds weer zei hij dat hij genoot van mijn geile kutje. Op een bepaald moment pakte hij mijn benen beet en legde hij ze over zijn schouders heen, zo kwam hij nog dieper met zijn heerlijke lul en hij begon nu nog feller in mijn kutje te stoten. In het schemer zag ik aan zijn gezicht dat hij elk moment klaar kon gaan komen en ik begon geil tegen hem te praten.

Ik zei dingen zoals “ja, neuk me met die grote lul van je, kom maar, spuit mijn kutje vol, ik wil je voelen spuiten. Uitgeput en leeg gespoten bleef hij nog even op me liggen en hij gaf me een kus “je was geweldig” zei hij. Langzaam trok hij zijn nog steeds stijve lul uit mijn kutje en ging naast me liggen. Ik gaf hem snel nog een kus op zijn wang, bedankte hem en stapte uit bed. Met mijn hand tussen mijn benen om het zaad niet allemaal uit mijn kutje te laten lopen ging ik snel terug naar Vincent.

Op onze slaapkamer aangekomen kroop ik snel weer naast Vincent die nog wakker was. Automatisch spreidde ik mijn benen en gelijk voelde ik zijn lul in mijn kutje glijden. Vincent was geil as nooit tevoren en begon me wild te neuken, ik voelde hoe bij iedere stoot het zaad van Arnold naar buiten kwam en hoe het tussen mijn billen door op het bed liep. Eerlijk is eerlijk, ik vond het ook waanzinnig geil en lag ook al weer snel klaar te komen. Ik begon nu ook geil tegen Vincent te praten en zei “kom spuit het er maar bij, geef me maar een echte spermacocktail in mijn kutje, spuit je maar lekker leeg.

Schokkend, trillend en het leek wel alsof het hem pijn deed bij iedere straal sperma die hij bij me naar binnen spoot, hij genoot er echt van om in mijn vol gespoten kutje klaar te komen. Ik geloof dat ik zelfs op dat moment ook nog een keer klaar kwam, maar dat weet ik niet meer zeker, ik had al mijn aandacht voor zover mogelijk op Vincent gericht. Vincent haalde langzaam zijn lul uit mijn nu flink gesmeerde kutje en deed het lampje op het nachtkastje aan. Hij dook met zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutje schoon te likken en ik voelde zijn tong echt naar binnen gaan om er zo veel mogelijk zaad van Arnold en zichzelf uit te likken.

Dat bezorgde mij weer een orgasme en doordat ik klaar kwam stuwde ik automatisch nog meer zaad naar buiten, wat Vincent allemaal naar binnen kreeg. Toen hij daar mee klaar was gaf hij me nog een kus en daarna zijn we uitgeput in slaap gevallen. Die ochtend na het ontbijt liepen we naar de auto’s. Ik nam afscheid van Arnold met een lange tongzoen. Vincent en Arnold gaven elkaar een hand en we beloofden elkaar om contact te houden.Stel zoekt bi vrouw neuk kijken


lekker spuiten druipende kutjes

Rijpe vrouwen escort zuid holland


lekker spuiten druipende kutjes