Kaal kutje vingeren man vingert meisje

kaal kutje vingeren man vingert meisje

Kijk die grote zwarte lul strak in haar roze kutje zitten. Opa neukt een heerlijk rondborstig jonge meid. Oud neukt jong geile kaal kutje. Opa's neuken samen en lekker ondeugend meisje. Tiener meisje geneukt door opa. Oud vies wijf door twee jonge knullen geneukt. Ja stop die grote lul tot aan je ballen in mijn kut. Lekker klein sletje is heerlijk strak in al haar openingen. Haar schaamlippen strak om zijn harde neukstaaf.

Tanja wil in haar kut kont een mond geneukt worden. Laat mijn slappe lul maar snel hard worden in je mondje. Hete opa neukt een jong bloempje.

Het leek er even op dat ze me wilde verleiden. Direct moest ik treug denken naar het schouwspel van daarnet. Ik besloot om maar te gaan anders waren de winkels dicht. We gingen van de ene winkel naar de andere winkel. Na een tijdje te hebben geshopt gingen we even wat drinken dus liepen we een cafe binnen. Na wat te hebben gedronken zijn we verder gegaan. Toen vertelde Lisa dat ze nieuw ondergoed en bh-tjes nodig had. Geen probleem meid dan gaan we dat halen. Lisa en ik zijn eigenlijk 2 handen op 1 buik en zijn altijd open geweest tegenover elkaar.

Ze kon mij alles vragen al was het het gekste ding. We liepen naar een kledingwinkel en zochten naar ondergoed en bh-tjes. We konden niets vinden in haar maat want dat was een erg kleine maar dus ging ik het maar eens vragen aan de verkoper. Samen met de verkoper liepen we in de richting van Lisa.

De verkoper zocht in wat rekken en kon ook even niets vinden. Hij vertelde ons dat ze een maand terug een verkeerde levering hadden gehad met kleine maatjes. Hij liep naar het magazijn om het te pakken en kwam al snel terug met een beste stapel. Hij vroeg aan Lisa welke maat ze had en Lisa kreeg een vuurrood hoofd want ze heeft kleien borsten.

Toen vertelde ik de verkoper welke maat we nodig hadden en zonder om te kijken naar Lisa pakte hij een paar setjes en gaf deze aan Lisa. Als je wilt mag je ze wel even passen hoor meisje. In de hoek hebben we een paskamer. Lisa liep naar de paskamers en trok het eerste setje aan. Ze riep mij erbij om te zien of het wel goed zat. Ik zag haar in een mooi slipje staan en een topje die haar borstjes bedekte,,en vertelde haar dat het heel mooi was.

Na alles gepast te hebben besloten we het mee te nemen. Opeens komt de verkoper naar mij toe en vertelde dat hij zijn manager gesproken te hebben over de verkeerde levering. Nu kwam de manager er ook even bij en stelde zich netjes voor.

Hij gaf aan dat ze in totaal 30 setjes te hebben liggen waar ze niets aan hadden. En omdat hij van de verkoper had gehoord dat Lisa zich schaamde om te vertellen welke maat ze had wilde hij alles voor maar € 30,- wilde hebben. Lisa keek mij direct aan met een lieve glimlach en vroeg mij of het mocht. Nou vooruit laten we dat maar doen meisje,je hebt ze toch wel nodig zei ik haar. We rekende af en gingen naar buiten. Toen we buiten kwamen kreeg ik een dikke kus op de mond van mijn dochter met de woorden “dank je wel papa je bent de liefste papa van de wereld “.

Van al het slenteren in de stad waren we toch wel moe geworden en besloten om naar huis te gaan. Eenmaal thuis aan gekomen en de spullen opgeruimd pakte ik wat drinken voor ons beide en plofte neer op de bank. Lisa kroop dicht tegen mij aan en zei dat ze heel blij was met wat ze had gekregen.

Na een tijdje zo zitten stond Lisa op en ging even douchen voordat ze naar bed ging. Ik zapte wat op de tv en zag een leuke film en ging die kijken. Na een tijdje kwam Lisa naar beneden in haar ochtendjas en had het tasje van de kledingwinkel bij zich. Ik keek haar aan en vroeg of er iets niet goed was met de kleding waarop zei antwoordde nee niets hoor. Waarom heb je het dan bij je meisje? Ik wil even weten of je het mooi vind staan en op dat moment liet ze de ochtendjas vallen.

Ik stamelde even maar vroeg toen of ze rond wilde draaien. Nou zegt Lisa ineens dan wil ik ook van de rest het weten. Ze trok het bh-tje uit en toen de slip en stond poedelnaakt voor me.

Ze zag dat ik naar haar stond te kijken en vroeg of ze mooi was? Met een rood hoofd zei ik haar dat ik zelfs heel mooi vind. Ze stapte dichterbij en pakte mijn hand en legde die op haar kleine borstje. Na een poosje zo te hebben gespeeld druk ik Lisa van mij vandaan en zei haar dat dat niet mocht. Bij mijzelf dacht ik jeeetje wat heb ik een geile dochter die ik best wel zou willen verwennen. Lisa kwam naar mij toe en bukte zich voorover,haar kleine tietjes precies in het zicht van mij en fluisterde in mijn oor “wat niet weet wat niet deert “ en ik zal het niemand vertellen.

Ik vind jou zo lief en omdat ik die setjes heb gekregen wil ik wat voor terug doen. Ze kwam overeind en wachtte op een antwoord van mij. Ik pakte haar bij de billen en drukte haar kale kutje bijna tegen mijn mond. Ik kreeg de geur van een geil jong meisje in mijn neus. Ik zag dat haar lipjes glommen van vocht en met mijn vinger begon ik er mee te spelen.

Ik merkte dat mijn dochter het lekker vond. Ze begon te draaien met haar kontje en stootte iedere keer zachtjes met haar kutje tegen mijn mond. Al zacht kreunend ging ze door waarop ik ineens mijn long bij haar kleine lipjes kwam. Ze gaf nu een hardere kreun en pakte mijn hoofd en drukte die tegen haar kutje. Ik begon haar heerlijk te likken en met mijn andere hand was ik met haar tietjes te spelen. In de tussentijd had ik al een paal in de broek wat mij zeer deed.

Lisa zag dat en begon mijn broek open te maken en floepte mijn lul eruit. Is dat niet lekkerder vraagt ze aan me. Ik gaf aan dat het heerlijk was en of zei het lekker vond. Papa ik vind het echt lekker maar nu wil ik jou ook eens verwennen. Ze trok mijn broek en short uit en begon zachtjes mijn lul te strelen waarop die meteen reageerde door groter te worden.

Zachtjes begon ze me af te trekken met haar kleine handjes. Ze was op de knieën naast mijn komen zitten op de grond en drukte mijn rug op de bankstel en ging een tijdje door. Ik had een mooi uitzicht op haar lekkere tietjes en haar kale kutje. Ze vroeg mij om samen lekker te gaan douchen en stemde hierin mee.

We gingen naar boven om ons uit te kleden dus wilde ik dat doen in mijn kamer,Lisa kwam er aan en vertelde mij dat ik daar nog niet in mag komen want daar is een verrassing. Dus liep ik maar naar de badkamer om daar maar uit te kleden. Lisa zette de douche aan en ik kwam er snel onder ik had ooh zo veel zin om die lekkere tietjes vast te houden en dat kleine kutje te vingeren.

In mijn gedachte was ik al een stapje verder want ik hoopte haar lekker te kunnen gaan neuken. Lisa pakte mijn lul vast en begon er weer lekker aan te trekken. Zachtjes leg ik mijn hand op haar dij en ga langzaam richting haar kutje.

Ik drukte een vinger in haar kleine kutje maar merkte dat het makkelijk ging dus ging er direct met een tweede erin waarop ze hevig begon te kreunen. Ik voelde een siddering door haar lichaam komen dus wist ik dat ze zo klaar ging komen. Ppppaaaapppppaaaa iiikkkk kkomm biijna klaarrrrrr zegt ze ineens. Kom maar lekker klaar meisje geniet er maar lekker van. Na dit te hebben gezegt komt ze met hevige stoten klaar en hijgt als een wild paard die net aan is komen stormen.

Ze draaide zich om bedankte mij voor dat heerlijke orgasme. Papa dit is de eerste keer dat ik zo lekker klaar kom. Ik vertelde haar dat er nog meer manieren waren om klaar te komen. Kijkt Lisa me met een vragende blik aan. Papa op welke manieren dan nog meer?

Ik vertelde haar dat ze dat wel later een keer merkte. Om maar niet over het neuken te beginnen stelde ik voor om maar af te douchen. Lisa was al snel klaar terwijl ik nog even na zat te genieten van het orgasme van mijn dochter. Ik merkte dat ik weer een stijve kreeg en besloot om de douche wat heter te zetten zodat de stijve verminderde.

Met heet water gedoucht en stapte er onder vandaan. Lisa was al klaar met afdrogen en was naar haar kamer gegaan. Toen ze hoorde dat ik klaar was met douchen kwam ze naar de douche toe. Ik dacht dat ze in de tussentijd wel in de pyama zou lopen maar kwam naakt naar mij toe. Papa ik vertelde toch dat ik een verrassing had voor je?

Ja meisje wat is het en wanneer mag ik het zien? Lisa zei Papa je mag het nu zien. Ze pakte me bij de hand en leidde mij naar mijn slaapkamer. Toen ik de deur open deed zag ik overal brandende kaarsjes. Er kwam een zoete geur uit de kamer die mij prikkelingen gaven. Zo te merken was ze dus al meer van plan vanavond.

Samen lopen we de kamer in en gaan op de rand van het bed zitten. Ze gaf me een kus op de mond en begon mij langzaam at te trekken. Met mijn hand ging ik naar haar borst en begon er mee te spelen waarop ze al snel reageerde met een kreun. Met de andere hand ging ik naar haar kleine kutje en begon haar te vingeren. Na een paar minuten begon ze weer te kreunen en kwam klaar. Ze drukte mij op mn rug en ging haar mond naar mijn lul en likte er zacht aan. Door deze aanraking kwam er al wat voorvocht en mijn dochter merkte dit en vroeg of ik al klaar was gekomen.

Nee meisje dit was vocht om het makkelijker te maken als hm mm mm stamelde ik. Ik kon mijn zin afmaken want ik wilde niet beginnen over neuken. Bedoel je als je wil gaan neuken antwoordde zei me ineens. Hm mm mm ja dat bedoel ik meisje. Zeg dat dan direct papa je hoeft er niet omheen te draaien. Ik weet wel hoe het moet maar heb het nog nooit het gedaan en dat wil ik met jou doen nu.

Ik keek haar aan en ze begon te glimlachen en ze streelde direct daarbij mijn lul. Ga maar op het bed liggen meisje dan zal ik je verder verwennen. Lisa kroop op het bed en ik kroop tussen haar benen.

Eerst ga ik je wat natter maken. Niet dat het echt nodig was maar vond het lekker om haar kutje te likken,met mijn tong langs haar klitje.

Daar werd ik zo beregeil van dat ik een paal had van beton. Langzaam kroop ik omhoog en zette mijn eikel tegen haar kutje en vroeg haar nog een keer wil je dit werkelijk? Ja papa toe maar ik wil dit zelf. Op dat moment pakte ze mijn billen en trok mijn naar haar toe waardoor mijn lul al een stukje naar binnen floepte. Toen drukte ze haar kleine kutje omhoog zodat mijn lul dieper ging.

Zachtjes begin ik te stoten en al snel zit ik tegen het maagdenvlies aan. Toe maar papa druk maar door ik wil je in me voelen zo als het hoort. Ik trok even iets terug en drukte direct door het vliesje heen. Lisa schrok hiervan en er kwam een traan in haar oog. Moet ik stoppen meisje vraag ik haar waarop haar ant woord was niet in woorden maar in daden.

Ze drukte mij vol tegen haar aan en voelde haar kleine tietjes tegen mijn borst komen. Met een langzaam tempo druk ik mijn lul in haar krappe kutje.

Lisa begint steeds meer te hijgen en vraag of ik sneller kan. Ik begin haar steeds sneller en dieper te neuken. Al snel komt ze al hijgend en stomend klaar. Doordat ik doorga omdat ik nog niet was gekomen wilde ik dit lekker in haar kutje doen. Niet veel later voelde ik dat ik klaar ging komen en haalde mijn lul eruit. Ga eens op je knieën liggen meisje met je kontje omhoog. Lisa draaide zich om ik had met mooie zicht van een klein kaal kutje. Langzaam drukte ik mijn lul in haar krappe kutje en begon het tempo op te voeren.

Ik pakte haar bij haar tietjes en begon deze te masseren. Al stotend en masserend voelde ik dat ik bij aan mijn orgasme kwam dus begon in haar harder te neuken. Papa gaat bijna klaarkomen. Ja kom maar klaar in mijn kutje papa toe maar ja toe maar ik komkomokomook ook zegt ze dan. Na een paar flinke stoten komen we samen heftig klaar. Ik laat mij van haar afvallen naast haar op het bed.

We lagen even na te genieten van deze vrijpartij en gingen ons even douchen om ons op te frissen. In de douche heb ik haar nog even gevingerd en al snel onder de douche vandaan.

Ze vroeg me of ze in mijn bed mocht slapen. Ja is goed meid doe maar. Papa mag ik ook naakt slapen? Ja dat mag wel, antwoorde ik haar en liepen naar mijn kamer.

Ze ging liggen en ze gaf me een kus op de mond en zei dat had genoten. Ik gaf haar een kus op het voorhoofd en zei haar ik ook. Ga maar lekker slapen. Ik verliet de kamer om even nog wat te drinken te pakken.

Ik liep de trap af en liep naar de woonkamer. Ik zette de tv aan en plofte op de bank neer. Begon ff wat te zappen maar kwam er al snel achter dat er niet op kwam vanavond.

Dus ik besloot maar om maar even op het internet te gaan. Ik ging even mijn mail nakijken en zag dat ik een mailtje had gekregen van mijn dochter. Toen ik hem opende keek ik met verschrikte grote ogen naar het mailtje.

...

Sex thuisontvangst sex prive ontvangst


kaal kutje vingeren man vingert meisje

Kijk die grote zwarte lul strak in haar roze kutje zitten. Opa neukt een heerlijk rondborstig jonge meid. Oud neukt jong geile kaal kutje. Opa's neuken samen en lekker ondeugend meisje. Tiener meisje geneukt door opa. Oud vies wijf door twee jonge knullen geneukt. Ja stop die grote lul tot aan je ballen in mijn kut. Lekker klein sletje is heerlijk strak in al haar openingen. Haar schaamlippen strak om zijn harde neukstaaf.

Tanja wil in haar kut kont een mond geneukt worden. Laat mijn slappe lul maar snel hard worden in je mondje. Hete opa neukt een jong bloempje. Het leek er even op dat ze me wilde verleiden. Direct moest ik treug denken naar het schouwspel van daarnet. Ik besloot om maar te gaan anders waren de winkels dicht. We gingen van de ene winkel naar de andere winkel. Na een tijdje te hebben geshopt gingen we even wat drinken dus liepen we een cafe binnen. Na wat te hebben gedronken zijn we verder gegaan.

Toen vertelde Lisa dat ze nieuw ondergoed en bh-tjes nodig had. Geen probleem meid dan gaan we dat halen. Lisa en ik zijn eigenlijk 2 handen op 1 buik en zijn altijd open geweest tegenover elkaar.

Ze kon mij alles vragen al was het het gekste ding. We liepen naar een kledingwinkel en zochten naar ondergoed en bh-tjes. We konden niets vinden in haar maat want dat was een erg kleine maar dus ging ik het maar eens vragen aan de verkoper. Samen met de verkoper liepen we in de richting van Lisa.

De verkoper zocht in wat rekken en kon ook even niets vinden. Hij vertelde ons dat ze een maand terug een verkeerde levering hadden gehad met kleine maatjes.

Hij liep naar het magazijn om het te pakken en kwam al snel terug met een beste stapel. Hij vroeg aan Lisa welke maat ze had en Lisa kreeg een vuurrood hoofd want ze heeft kleien borsten. Toen vertelde ik de verkoper welke maat we nodig hadden en zonder om te kijken naar Lisa pakte hij een paar setjes en gaf deze aan Lisa. Als je wilt mag je ze wel even passen hoor meisje. In de hoek hebben we een paskamer.

Lisa liep naar de paskamers en trok het eerste setje aan. Ze riep mij erbij om te zien of het wel goed zat. Ik zag haar in een mooi slipje staan en een topje die haar borstjes bedekte,,en vertelde haar dat het heel mooi was. Na alles gepast te hebben besloten we het mee te nemen. Opeens komt de verkoper naar mij toe en vertelde dat hij zijn manager gesproken te hebben over de verkeerde levering.

Nu kwam de manager er ook even bij en stelde zich netjes voor. Hij gaf aan dat ze in totaal 30 setjes te hebben liggen waar ze niets aan hadden. En omdat hij van de verkoper had gehoord dat Lisa zich schaamde om te vertellen welke maat ze had wilde hij alles voor maar € 30,- wilde hebben. Lisa keek mij direct aan met een lieve glimlach en vroeg mij of het mocht.

Nou vooruit laten we dat maar doen meisje,je hebt ze toch wel nodig zei ik haar. We rekende af en gingen naar buiten. Toen we buiten kwamen kreeg ik een dikke kus op de mond van mijn dochter met de woorden “dank je wel papa je bent de liefste papa van de wereld “.

Van al het slenteren in de stad waren we toch wel moe geworden en besloten om naar huis te gaan. Eenmaal thuis aan gekomen en de spullen opgeruimd pakte ik wat drinken voor ons beide en plofte neer op de bank.

Lisa kroop dicht tegen mij aan en zei dat ze heel blij was met wat ze had gekregen. Na een tijdje zo zitten stond Lisa op en ging even douchen voordat ze naar bed ging. Ik zapte wat op de tv en zag een leuke film en ging die kijken. Na een tijdje kwam Lisa naar beneden in haar ochtendjas en had het tasje van de kledingwinkel bij zich.

Ik keek haar aan en vroeg of er iets niet goed was met de kleding waarop zei antwoordde nee niets hoor. Waarom heb je het dan bij je meisje? Ik wil even weten of je het mooi vind staan en op dat moment liet ze de ochtendjas vallen.

Ik stamelde even maar vroeg toen of ze rond wilde draaien. Nou zegt Lisa ineens dan wil ik ook van de rest het weten. Ze trok het bh-tje uit en toen de slip en stond poedelnaakt voor me. Ze zag dat ik naar haar stond te kijken en vroeg of ze mooi was? Met een rood hoofd zei ik haar dat ik zelfs heel mooi vind. Ze stapte dichterbij en pakte mijn hand en legde die op haar kleine borstje.

Na een poosje zo te hebben gespeeld druk ik Lisa van mij vandaan en zei haar dat dat niet mocht. Bij mijzelf dacht ik jeeetje wat heb ik een geile dochter die ik best wel zou willen verwennen. Lisa kwam naar mij toe en bukte zich voorover,haar kleine tietjes precies in het zicht van mij en fluisterde in mijn oor “wat niet weet wat niet deert “ en ik zal het niemand vertellen. Ik vind jou zo lief en omdat ik die setjes heb gekregen wil ik wat voor terug doen.

Ze kwam overeind en wachtte op een antwoord van mij. Ik pakte haar bij de billen en drukte haar kale kutje bijna tegen mijn mond. Ik kreeg de geur van een geil jong meisje in mijn neus. Ik zag dat haar lipjes glommen van vocht en met mijn vinger begon ik er mee te spelen.

Ik merkte dat mijn dochter het lekker vond. Ze begon te draaien met haar kontje en stootte iedere keer zachtjes met haar kutje tegen mijn mond. Al zacht kreunend ging ze door waarop ik ineens mijn long bij haar kleine lipjes kwam.

Ze gaf nu een hardere kreun en pakte mijn hoofd en drukte die tegen haar kutje. Ik begon haar heerlijk te likken en met mijn andere hand was ik met haar tietjes te spelen. In de tussentijd had ik al een paal in de broek wat mij zeer deed. Lisa zag dat en begon mijn broek open te maken en floepte mijn lul eruit.

Is dat niet lekkerder vraagt ze aan me. Ik gaf aan dat het heerlijk was en of zei het lekker vond. Papa ik vind het echt lekker maar nu wil ik jou ook eens verwennen. Ze trok mijn broek en short uit en begon zachtjes mijn lul te strelen waarop die meteen reageerde door groter te worden. Zachtjes begon ze me af te trekken met haar kleine handjes. Ze was op de knieën naast mijn komen zitten op de grond en drukte mijn rug op de bankstel en ging een tijdje door.

Ik had een mooi uitzicht op haar lekkere tietjes en haar kale kutje. Ze vroeg mij om samen lekker te gaan douchen en stemde hierin mee. We gingen naar boven om ons uit te kleden dus wilde ik dat doen in mijn kamer,Lisa kwam er aan en vertelde mij dat ik daar nog niet in mag komen want daar is een verrassing.

Dus liep ik maar naar de badkamer om daar maar uit te kleden. Lisa zette de douche aan en ik kwam er snel onder ik had ooh zo veel zin om die lekkere tietjes vast te houden en dat kleine kutje te vingeren. In mijn gedachte was ik al een stapje verder want ik hoopte haar lekker te kunnen gaan neuken. Lisa pakte mijn lul vast en begon er weer lekker aan te trekken.

Zachtjes leg ik mijn hand op haar dij en ga langzaam richting haar kutje. Ik drukte een vinger in haar kleine kutje maar merkte dat het makkelijk ging dus ging er direct met een tweede erin waarop ze hevig begon te kreunen. Ik voelde een siddering door haar lichaam komen dus wist ik dat ze zo klaar ging komen. Ppppaaaapppppaaaa iiikkkk kkomm biijna klaarrrrrr zegt ze ineens. Kom maar lekker klaar meisje geniet er maar lekker van. Na dit te hebben gezegt komt ze met hevige stoten klaar en hijgt als een wild paard die net aan is komen stormen.

Ze draaide zich om bedankte mij voor dat heerlijke orgasme. Papa dit is de eerste keer dat ik zo lekker klaar kom. Ik vertelde haar dat er nog meer manieren waren om klaar te komen. Kijkt Lisa me met een vragende blik aan. Papa op welke manieren dan nog meer? Ik vertelde haar dat ze dat wel later een keer merkte. Om maar niet over het neuken te beginnen stelde ik voor om maar af te douchen. Lisa was al snel klaar terwijl ik nog even na zat te genieten van het orgasme van mijn dochter.

Ik merkte dat ik weer een stijve kreeg en besloot om de douche wat heter te zetten zodat de stijve verminderde. Met heet water gedoucht en stapte er onder vandaan. Lisa was al klaar met afdrogen en was naar haar kamer gegaan. Toen ze hoorde dat ik klaar was met douchen kwam ze naar de douche toe.

Ik dacht dat ze in de tussentijd wel in de pyama zou lopen maar kwam naakt naar mij toe. Papa ik vertelde toch dat ik een verrassing had voor je? Ja meisje wat is het en wanneer mag ik het zien? Lisa zei Papa je mag het nu zien. Ze pakte me bij de hand en leidde mij naar mijn slaapkamer. Toen ik de deur open deed zag ik overal brandende kaarsjes.

Er kwam een zoete geur uit de kamer die mij prikkelingen gaven. Zo te merken was ze dus al meer van plan vanavond. Samen lopen we de kamer in en gaan op de rand van het bed zitten. Ze gaf me een kus op de mond en begon mij langzaam at te trekken. Met mijn hand ging ik naar haar borst en begon er mee te spelen waarop ze al snel reageerde met een kreun.

Met de andere hand ging ik naar haar kleine kutje en begon haar te vingeren. Na een paar minuten begon ze weer te kreunen en kwam klaar. Ze drukte mij op mn rug en ging haar mond naar mijn lul en likte er zacht aan. Door deze aanraking kwam er al wat voorvocht en mijn dochter merkte dit en vroeg of ik al klaar was gekomen.

Nee meisje dit was vocht om het makkelijker te maken als hm mm mm stamelde ik. Ik kon mijn zin afmaken want ik wilde niet beginnen over neuken. Bedoel je als je wil gaan neuken antwoordde zei me ineens.

Hm mm mm ja dat bedoel ik meisje. Zeg dat dan direct papa je hoeft er niet omheen te draaien. Ik weet wel hoe het moet maar heb het nog nooit het gedaan en dat wil ik met jou doen nu. Ik keek haar aan en ze begon te glimlachen en ze streelde direct daarbij mijn lul. Ga maar op het bed liggen meisje dan zal ik je verder verwennen. Lisa kroop op het bed en ik kroop tussen haar benen. Eerst ga ik je wat natter maken. Niet dat het echt nodig was maar vond het lekker om haar kutje te likken,met mijn tong langs haar klitje.

Daar werd ik zo beregeil van dat ik een paal had van beton. Langzaam kroop ik omhoog en zette mijn eikel tegen haar kutje en vroeg haar nog een keer wil je dit werkelijk? Ja papa toe maar ik wil dit zelf. Op dat moment pakte ze mijn billen en trok mijn naar haar toe waardoor mijn lul al een stukje naar binnen floepte.

Toen drukte ze haar kleine kutje omhoog zodat mijn lul dieper ging. Zachtjes begin ik te stoten en al snel zit ik tegen het maagdenvlies aan. Toe maar papa druk maar door ik wil je in me voelen zo als het hoort. Ik trok even iets terug en drukte direct door het vliesje heen. Lisa schrok hiervan en er kwam een traan in haar oog. Moet ik stoppen meisje vraag ik haar waarop haar ant woord was niet in woorden maar in daden.

Ze drukte mij vol tegen haar aan en voelde haar kleine tietjes tegen mijn borst komen. Met een langzaam tempo druk ik mijn lul in haar krappe kutje. Lisa begint steeds meer te hijgen en vraag of ik sneller kan. Ik begin haar steeds sneller en dieper te neuken.

Al snel komt ze al hijgend en stomend klaar. Doordat ik doorga omdat ik nog niet was gekomen wilde ik dit lekker in haar kutje doen. Niet veel later voelde ik dat ik klaar ging komen en haalde mijn lul eruit. Ga eens op je knieën liggen meisje met je kontje omhoog. Lisa draaide zich om ik had met mooie zicht van een klein kaal kutje. Langzaam drukte ik mijn lul in haar krappe kutje en begon het tempo op te voeren.

Ik pakte haar bij haar tietjes en begon deze te masseren. Al stotend en masserend voelde ik dat ik bij aan mijn orgasme kwam dus begon in haar harder te neuken. Papa gaat bijna klaarkomen. Ja kom maar klaar in mijn kutje papa toe maar ja toe maar ik komkomokomook ook zegt ze dan.

Na een paar flinke stoten komen we samen heftig klaar. Ik laat mij van haar afvallen naast haar op het bed. We lagen even na te genieten van deze vrijpartij en gingen ons even douchen om ons op te frissen. In de douche heb ik haar nog even gevingerd en al snel onder de douche vandaan. Ze vroeg me of ze in mijn bed mocht slapen.

Ja is goed meid doe maar. Papa mag ik ook naakt slapen? Ja dat mag wel, antwoorde ik haar en liepen naar mijn kamer. Ze ging liggen en ze gaf me een kus op de mond en zei dat had genoten. Ik gaf haar een kus op het voorhoofd en zei haar ik ook. Ga maar lekker slapen. Ik verliet de kamer om even nog wat te drinken te pakken. Ik liep de trap af en liep naar de woonkamer. Ik zette de tv aan en plofte op de bank neer. Begon ff wat te zappen maar kwam er al snel achter dat er niet op kwam vanavond.

Dus ik besloot maar om maar even op het internet te gaan. Ik ging even mijn mail nakijken en zag dat ik een mailtje had gekregen van mijn dochter. Toen ik hem opende keek ik met verschrikte grote ogen naar het mailtje.

...


Geile carolien spelen met je borsten


Bejaarde moeder gechanteerd door haar perverse zoon. Bejaarde oorlogsveteraan neukt soldatenmeisje. Klein blondje betrapt bejaarde bosneukers. Het seks complex van Alex. Jonge fitness knul neukt bejaarde Katala in de sportschool. Ouwe lul traint de stramme spieren op een jonge griet. Dokter Philip vergrijpt zich aan een jong kutje. Geil blondje bevrijdt ouwe geilbeer van gespannen boog.

Oude man neukt groen blaadje in het bos. Ouwe snoeper paalt jonge slet af. Opa vult jong en geil kutje. Stiekem in haar harde gladde tepeltjes knijpen. Creampies zijn jonge Monica haar specialiteit. Blonde Kara trilt haar kale kutje naar een orgasme. Een massage puur voor een vrouwelijk orgasme. Caroline kijkt in de spiegel naar haar natte kutje en begint te vingeren. Hey verdomd, met zo'n haarborstel kan je veel leuke dingen doen. Krullebol met een geile creampie.

Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle. Creampie voor een gebonden chineesje. Een creampie voor de vriendin van zijn dochter. Nieuwkomer heeft gouden toekomst in pornoscene. Britse Milf krijgt een pak rammel in Amsterdam.

Blonde Kara trilt haar kale kutje naar een orgasme. Sunny Leone vingert zichzelf naar een hoogtepunt! Tiener masturbeert en jij mag kijken. Jonge, blonde deugniet showt een sperma creampie. Een creampie voor de vriendin van zijn dochter. HD Close Up van een kaal en zeiknat kutje. Vinger in het kutje en een teen in de mond. Jonge sletje met mega tieten is op zichzelf aangewezen. Het prinsesje op het yoga matje.

kaal kutje vingeren man vingert meisje